Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2012, 15:21   #11
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by pawmagdul View Post
jeżeli ktoś mnie zaprosi na wspólny spacer, to chętnie poznam Kurta z każdym pieskiem dla jego dobra i socjalizacji - i nie będę sprawdzał w papierach do jakiej koterii należy właściciel ....
SERIO??? Oj, chyba sam siebie nie czytasz.... ; Bo jesli spotkasz sie z psem z hodowli Galicyjki wilk to jak nic bedzie to "bida, ktorej hodowca trzyma psy w kojcach i nigdy nie chodzi z nimi na spacer" (cytat: "Galicja: to jak to .... nie spacerujecie ze swoimi pieskami ???? "), jak bedzie czlowiek uczestniczacy w spotkaniach wilczakowcow, to jak nic wedlug Ciebie bedzie to sadysta uwielbiajacy popijac piwko, podczas, gdy pies meczy sie gdzies uwiazany ("mi nie chodzi o imprezę i burych przywiązanych do płota, tylko o SPACER "). Jak Peronowka to jak nic bida kojcowa ("zwłaszcza jak ktoś ma w hodowli 13 psów w kojcach").
Malo kiedy trafia sie na forum osoba, ktora ma tak doskonale wyrobione (bardzo negatywne i totalnie bledne) zdanie na temat wlascicieli i hodowcow, ktorych zwylke na oczy nie widziala. Ja wiem, ze to "zasluga" Twoich spacerow z Grzesiem, ale to nie wymowka... Dlatego razi mnie, gdy to wlasnie Ty piszesz, ze "nie będziesz sprawdzał w papierach do jakiej koterii należy właściciel".... Niestety nie raz pokazales na forum, ze sprawdzasz i doklajasz latki ludziom, o ktorych nie masz pojecia - a latki dajesz na postawie tego co gada Valdemort... Smutne, ale prawdziwe...

BTW: Ja jestem za klubem otwartym dla Wszystkich - jestem zdania, ze oszolomstwo prezentowane przez nasze czarne charaktery nie ma szans w klubie ludzie rozsadnych, ale tez nie dziwi mnie, ze ludzie nie chca wspolpracowac z osobami, ktorzy wlasnie nie sa milosnikami rasy, ale chca dzialac jedynie by zaspokoic swoje wlasne chore ambicje, osiagajac je gnojeniem innych i szczuciem ludzie przeciwko sobie....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Posting Rules