|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Rona: piszesz dokładnie to co ja miałem na myśli .... a o tym "zwalczaniu" to są oczywiste żarty
|
|
|
#2 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
![]() A niechby już ten klub wreszcie powstał taki czy siaki i byłby spokój. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wilczasty : Foto
|
Quote:
|
|
|
|
#4 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Plessowy wilczak
|
To wracamy do pracy. Dziś doszły mnie słuchy że KAW nie bedzie z nami współpracować i zakłada swój klub wilczaka saralosa i czegos tam jeszcze. Smutne w tym wszystkim jest to że nie potrafili przyjąć wyciągniętej ręki no ale jak się zaczyna rozmowę o połączeniu sił na zasadzie pomożemy ale chcemy pare stołków w przyszłym zarządzie to... szkoda gadać. Na myśl przychodzi mi teraz tylko jedno słowo "gówniarzeria".
To pisałem ja Witek Wasz przyszły prezes hahaha a myśleli że oddam im swój stołek P.S. żartowałem oczywiście z tym stołkiem
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ale to przeciez z gory bylo widac ze wyszli z propozycja wylacznie by miec czyste sumienie i pokazac ze "my chcielismy ale oni nie", nie sadze by z tego cos wyszlo bo jesli komus zalezy to organizuje taka sprawe w inny sposob.
Zycze im powodzenia, bo przynajmniej zrobia wszystko po swojemu. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Distinguished Member
|
Ja również!
... i będą mieć 100% miejsc w zarządzie.
|
|
|
|
![]() |
|
|