|
|
|
|||||||
| Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |||||
|
Tmave Zlo
|
Może w celach reklamowych? Nieważne, jak mówią, byle mówili?
W każdym razie nie jestem przekonana, że ktokolwiek po takiej "dyskusji" jest w stanie odebrać treść tego wątku jako informacyjną i edukacyjną Quote:
Świadomość tego faktu nie wpływa na to, że bywam nielicho wkurzona jak widzę, że pies, którego nie raz widziałam na żywo i który nie jest w stanie normalnie zachować się w mieście (w którym mieszka) i na wystawie (mimo, że wystawiany jest często) otrzymuje kod P3 a nie P14! Coś takiego to nie jest różnica 1 cm wzrostu i ew. błędu pomiaru! Wkurzam się ale wyciągam wnioski. Quote:
Rozumiem brak czasu administratorów bazy ale, w mojej opinii, nie usprawiedliwia on zaniedbania w tak kluczowych kwestiach. Informacja "kiedyś to się zmieni i będzie wiadomo, które bonitacje spełniły formalne wymogi, a które nie" "nieco" mną wstrząsnęła. Quote:
Quote:
No cóż, miło jest się podzielić z innymi swoim zadowoleniem. Przecież na tym opierają się wszystkie relacje z wystaw itd. Quote:
Zamiast tego mamy "bonitacja nie będzie wpisana do bazy, bo jest nielegalna", potem "jest wpisana, ale...", odwołania do jakiś innych bonitacji. Sprawa generalnie zajmuje wszystkich, poza głównym organizatorem, który - jak widzę - zupełnie nie jest zainteresowany rozmową na forum publicznym. Ja wyciągam wnioski ale, oczywiście, nie wątpię, że każdy zainteresowany, który zwróci się do źródła (tj. osoby odpowiedzialnej za bonitację w Osiecznej), otrzyma stosowne wyjaśnienia.
|
|
|
|