Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wzorzec & bonitacje

Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych ....

Thread Tools Display Modes
Old 30-07-2009, 11:25   #11
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Narvana View Post
Ja juz Ci Grzesiek powiedzialam co chciales.

A kompetencji p.Moniki nie podwazam, wiec nie dorabiaj juz sobie teorii , bo teraz, to ja czuje sie urazona
Ale jesli tak bardzo chcesz, to prosze, stad mam te informacje:
http://www.cswolfdog.cz/index.php?op...d=50&Itemid=83 KLUB CzW
http://www.cswolfdog.cz/index.php?op...d=53&Itemid=86 - KOMISJA

Chovatelská komise
Výbor KCHČSV potvrzuje chovatelskou komisi ve stávajícím složení, v souladu s návrhem výboru ze dne 23. 3. 2008:
Lucie Novoveská - předseda chovatelské komise
Dana Matušincová - hlavní poradce chovu
Ivana Střítežská
Hana Kaufmanová
Hana Křížová

Zápis z ustavující schůze výboru KCHČSV 14.6.2008 - OSTATNIE WYBORY

I nie ma tu nazwiska pani sedziny. (chyba, ze ja nie widze)

Co do tego screena-sam spytaj p.Oskara-no wez napisz do niego i spytaj sie jak to bylo na tej bonitacji.

Ode mnie otrzymales juz chyba calkiem jasna odpowiedz, dlaczego jest nielegalna czy nieoficjalna.
Dlaczego tak a nie inaczej.
Wyraznie napisalam, ze moze organizatorzy nie dopisali do programu 2 pozostalych osob, ktore obowiazuja na bonitacji.
Ale Ty chyba widzisz inaczej.

Ja juz odpadam, mam dosc
Marzenko tutaj nie ma znaczenia kogo dopisze organizator czy nie bo komisje będzie powoływać sędzina. Nie chce być upierdliwy ale zaczynam sie czepiać tak samo jak pewne osoby na tym forum. Margo tez podaje zawsze u siebie jako osobę przeprowadzającą bonitacje Oskara i nie widnieją tam inne osoby z komisji. Taka informacja pojawia się dopiero przy wynikach bonitacji. Jak pokazałem nie na wszystkich.
Nikt nie moze ocenić czy dana bonitacja jest nielegalna do momentu jej odbycia bo nikt nie wie jakie sa ustalenia i jaka dokumentacja została sporządzona i pomiędzy jakimi organami . Dlatego Twoja odpowiedź nie jest w pełni adekwatna do mojego pytania. Choć jako jedyna udzieliłaś jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote

Posting Rules