Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2007, 21:48   #30
Fori
Junior Member

Ja zaczęłam i pozwolisz Mario, że postawię kropkę nad "i" i skończę:

Quote:
Originally Posted by Basiek
Niewątpliwie dzięki Twoim ostatnim wypowiedziom wzrosła poczytalność mojej strony - dziękuję za reklamę.
1. Za reklamę nie dziękuj, bo chwilowe zainteresowanie Wszystkich Twoją stroną wynika jedynie z mojego oburzenia i szoku, Tobie zaś i Twojej stronie przyjaciół i wielbicieli nie przysporzy.

Quote:
...aby się zarejestrować trzeba podać aktywny adres email - a podany przez Ciebie nie funkcjonuje. Spróbuj jeszcze raz, a jeśli się nie uda, napisz do mnie email (możesz skorzystać z linku "napisz do nas" na mojej stronie)...
2. Co do logowania zacytuję Ciebie
Basiek napisał/a:
...nie możemy (tzn ja nie mogę) bo na mam zablokowane konto.
... a ja wychodzę z założenia, że jeśli właściciel strony nie życzy sobie kontaktu np. ze mną, to ja nie będę go zmuszać."
i wybacz ale mój adres mailowy, jest czynny i skrzynka działa nieprzerwanie od 6lat i zadziwiajace jest że tylko Ty miałaś z moim adresem problem. Dodam, że nie jestem zainteresowana kolejnymi próbami zalogowania ani pisania do Ciebie maili.

Quote:
A co do "nadinterpretacji zachowań" - na początek proponuję książkę Stanley Coren pt. "Jak rozmawiać z psem" - warto przeczytać i przeanalizować. W razie niejasności służę pomocą (kontakt przez moją stronę, bo na tą zaglądam niezwykle rzadko).
3. Nie traktuj mnie z wyższością, bo nic o mnie i moich doświadczeniach, i kontaktach ze zwierzetami nie wiesz. A Twój protekcjonalny ton jest obraźliwy.
Z Twojej pomocy również nie skorzystam. Na szczęście jest wielu i to zdecydowanie lepszych fachowców od rasy, od psiej psychiki. Rozmawiać też mam z kim zarówno o psach jak i zachowaniach międzyludzkich a w literaturze można przebierać do woli.

Z poważaniem
Anka

Last edited by Fori; 12-09-2007 at 21:50.
Fori jest offline   Reply With Quote

Posting Rules