![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
PROSZĘ!!!!!!!!! BARDZO PROSZĘ!!!!!! Nie karmcie trolla. maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Wybacz Mario, ale dodam jeszcze coś od siebie.
Przez dłuuuugi czas nie interesowałam się powstałym konfliktem między dwoma hodowlami, wiedziałam tyle, co przeczytałam na wolfdogu. Dopiero dziś dowiedziałam się o istnieniu Twojej strony Basiu i...... to, co robisz, jest po prostu żałosne. KAŻDY pies z Peronówki MUSI być źle skomentowany... KAŻDY najmniejszy zauważony u psa stres, strach, itp.... Ale powiedz mi proszę, po co to wszystko? To jak jakaś chora zabawa w chore emocje- pojechać na wystawę, zrobić mnóstwo zdjęć konkurencji, a później wybierać te najgorsze i pisać, jakie to strachliwe, brzydkie i beznadziejne psy..... Spodziewam się, że teraz i mój Varg będzie przez Was komentowany, tym bardziej, że przecież zaatakowała Cię gówniara..... To okropne, że o nieświadome niczego psy, których przecież jest tak mało, toczy się taka obrzydliwa walka... Przykre i żałosne. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wypowiem sie, bo zauwazylam pewne niescislosci.
Jakis czas temu rozmawialam na vlcaku na temat listy wilczakow w Polsce. Nie podobalo mi sie, ze odbiega sie od rzeczywistosci i pisze rozne rzeczy bez doglebnego sprawdzenia tematu. Wydaje mi sie, ze doszlismy do porozumienia i przestano mowic o spisku, a jednak... Basiek napisala wtedy, cytuje: "sssmok napisał/a: Dlaczego tego wszystkiego nie możecie napisać na wolfdogu, tylko piszecie u siebie? Basiek napisał/a: ...nie możemy (tzn ja nie mogę) bo na wolfdogu mam zablokowane konto. ...był taki czas, że mój login "wchodził" na wolfdogu... Niestety, od jakiegoś czasu był on zablokowany a ja wychodzę z założenia, że jeśli właściciel strony nie życzy sobie kontaktu np. ze mną, to ja nie będę go zmuszać." Nie rozumiem, wiec jak to jest, ze teraz jest mozliwosc logowania, a wtedy nie bylo. Temat do wgladu: http://vlcak.nazwa.pl/forum/viewthre...&thread_id=286 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Zgadzam się zaś, że na wzrost poczytalności tej strony raczej trudno liczyć, ale poczytność? Kto wie? Głośne czytanieprzy piwie na jakichś psich imprezkach to niezły pomysł na zagospodarowanie fragmentów TAKICH tekstów... ![]() ![]() Last edited by Rona; 12-09-2007 at 19:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
Ja się bez przeprosin obejdę. Ale nie wiem, co na to Oddział Łódzki, który został posądzony o niesprawdzanie dokumentów i poprawności zgłoszeń psów... Chociaż w sumie, kto by się zajmował takimi "poważnymi oskarżeniami" ![]() A moja "pogramiaczka championów" spokojnie obroni się sama mimo "nikczemnej" postury ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Na mojej stronie nie ma ani słowa na temat zaniżania klasy Dewi w Łodzi.
Życzę troszkę mniej niezdrowych emocji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |