![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 | |||
VIP Member
|
![]()
No i znow 100% tego wlasnie o czym mowilam...
1) To zaklamanie. Quote:
Daniela - kogo Ty chcesz oklamac? Oczywiscie - mozesz brac w obrone (i aktywnie promowac) nawet najwiekszych klamcow. Ale to juz nie moja sprawa, ale sprawa Twojej etyki... I gdybys miala choc troche ludzkiem przyzwoitosci to odcielabys sie od tego co robia te dwie wspomniane osoby... 2) To nacjonalizm Quote:
I TY MOWISZ, ZE MARGO MA PROBLEM Z CZESKIMI PSAMI??? Nie Danielo, Ty masz problem z nacjonalizmem i to w tym najgorszym wydaniu... ![]() 3) Wybiorczosc i tworzenie Matrixow Quote:
A co jak co - braku OBIEKTYWIZMU NIKT mi nie zarzuci. O ile bedzie sie trzymal faktow, a nie kreowal wlasna rzeczywistosc... Danielo, masz tu jeden WIELKI problem. Polacy z zasady nie lubia guru i potrzebuja dowodow... Nie oszuka sie ich tekstem "tak jest, bo slawna pani hodowczyni tak twierdzi". Nie uwierza W NIC co napisze, bo nie zostanie poparte dowodami. A co do wzorca - nie raz brali udzial w wykladach np. na Slowacji, gdzie to samo co pisze ja mieli mozliwosc uslyszec z ust "sedziow z kraju pochodzenia rasy". I z tego tez powodu nie uwierza w nic co TY piszesz, bo jasno widza, ze to NIE JEST prawda... I to, ze pisze to "czeska hodowczyni, a Czesi wypijaja znajomosc wzorca CzW z mlekiem matki" to za malo... A jak dotad nie pojawil sie tutaj ZADEN FAKT - tylko Twoje wlasne zdanie poparte tym co Tobie sie wydaje... Naskoczyli na mnie, bo zaatakowalam "mila osobe, ktora chce tyle dla rasy". Czytajac ostatnie twoje posty - pelne jadu, uznajace zagranicznych hodowcow/sedziow za gorszy gatunek mieli mozliwosc poznac taka Daniele jaka poznalam ja... Daniele, ktora nie majac w rece faktow przechodz do osobistych wycieczek...
Last edited by z Peronówki; 18-11-2012 at 18:10. |
|||
![]() |
![]() |
|
|