![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Ciszę się, że z Frajerką jest lepiej, oby tak dalej, trzymamy kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() (Ja sama o tym zapominam, poniewaz Biesiak jest moim kochanym syneczkiem i wciaz bym czochrala to smierdzące futro i przytulała ten cuchnący ryj) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]()
Macia, trzymamy za Was kciuki!
Jesteśmy sercem i duszą z Wami... ![]() Wiara i nadzieja daje siłę, a miłość góry przenosi... ![]() ... Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Slodziak z Frajerki, smrodziachne lizniecia od Urcia i Lolka, oby zdrowie dopisywalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrowienia dla Was i to naprawdę wspaniały widok
![]() Garo też się tak czasami bawi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Czyli one już tak mają, im starsze tym bardziej towarzyskie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Trochę nas nie było, ale mamy sporo zwierząt pod opieką i duuuużo zajęć. Ale mam chwilkę i chciałam pokazać jak Frajer sobie radzi. Zdrowotnie jest dobrze, łapki już nie bolą, jedynie pojawiają się problemy z pęcherzem. Frajer biega po ogrodzie, chodzi na spacerki i czuje się dobrze.
Ostatnio jednak znowu nam pokazała, że nie jest wilczakiem jedynie z wyglądu... Frajer akurat miał problem z pęcherzem i popuszczał. Przyjechali goście więc żeby ich nie uszczęśliwiać sikającym psem, Mułcio poszła do werandy na swój materacyk. Po jakimś czasie zostałam poproszona o jej przytrzymanie jak goście będą wychodzić (szał radości). Wchodzę do werandy, a psa nie ma. Szok, bo drzwi sama zamykałam. Panika gdzie jest pies! Okno otwarte (jak zawsze), ale przed oknem jest szafka niewiele niższa od Frajera. Okno jest na wysokości ponad 1,6 metra. Łatwo się domyślić, że Frajer wyskoczył przez nie ![]() ![]() Aktualnie mamy w domu 11 psów. Trzy moje, tymczasowo Rafa po amputacji łapy, sukę i 6 szczeniaków. Frajer ma więc radochę, bo Rafa traktuje jak własnego psa (kilka razy próbowała go sobie zanieść na posłanie), a szczeniaczki się cieszą z takiej cioci. Oprócz tego mamy jeszcze 6 psów pod opieką. Frajer i mina pt. "tak ma być, ta kość jest na później". ![]() Serenity zagryza Frajera, a ona tego nie zauważa... Kontrola maluchów: Raf, Frajer i maluchy: Tarzanie: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Fajnie ze Frajerka sie dobrze czuje, oby zawsze bylo jak najmniej problemow. Maluszki slodziachne, szczegolnie ten w ciapki. Wesolo tam musicie miec w domu z taka gromadka. Mizionka dla wszystkich, no ale takie specjalne to dla Frajerki
![]()
![]() |
|
|