|
|
|
|||||||
| _Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Co do problemów ze stroną ma: hodowca na Węgrzech, łzawe opowiadanie o miłości do piesiów, intymne rozmówki polsko-polskie na gg, problemy Polaków z Litwinami czy ZetKawuPowskie pozy Rejtana??? Zaraz ruszy temat winnych za plamy na Słońcu, czyjeś nieudane małżeństwo i "literówki", jako argument do deprecjonowania adwersarza....a wszystko w kontekście interpunkcyjnym. Gdyby strona poprawnie działała już Admin by z tego bajzlu zrobił kilka tematów i by się oczyściło /kolejna wtopa administracyjna/ -jeszcze niedawno tak to działało. A co teraz mamy? 1.Widać, że coś autentycznie się pochrzaniło /spójrzcie na datę przy tematach na stronie głównej -ciągle jest 13.03.2012/ 2. Komuś zależy, by doszło do olbrzymiej awantury wcale nie merytorycznej. ... Ja też mam chroniczne problemy z WD i co? I nic. /Tylko -błagam!- bez argumentów, że nie hoduję, etc i że "!" czy "?", to nie moja sprawa/ Last edited by Puchatek; 14-03-2012 at 11:12. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Galicyjski Wilk
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
![]() ............. Muszę zauważyć, że JEŻELI nawet Margo dla własnych celów /mało ładnych i mało etycznych/ manipulowała znakami interpunkcyjnymi u psów, które Jej nie pasują /też ze względu na Jej "widzimisię"/, to w chwili obecnej /w świetle obecnych wydarzeń/ ma rewelacyjną możliwość wybrnięcia z sytuacji. Teraz powinna paść cała strona WD i objawić się w z nowym, czystym, świetnie działającym obliczem...Śmierć strony będzie jak najbardziej naturalnym zjawiskiem, bo i tak toczy się po równi pochyłej na serwerowe wysypisko. Podejrzewam, że nie dostaniemy odpowiedzi na pytania główne: personalnie kto? i dlaczego? Ale jest teraz świetna okazja, by właściciel/administratorzy naprawili sytuację i przy okazji oczyścili Margo z zarzutów w tej "nagonce". Opiekunowie wilczaków potrzebują tej strony, zbyt wiele pracy w nią włożono. Merytorycznie jest super, więc po prostu dla dobra nas wszystkich musi działać i koniec. .............. Wonderfull Wolf ES -OK, spoks. |
|
|
|
![]() |
|
|