![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Co do problemów ze stroną ma: hodowca na Węgrzech, łzawe opowiadanie o miłości do piesiów, intymne rozmówki polsko-polskie na gg, problemy Polaków z Litwinami czy ZetKawuPowskie pozy Rejtana??? Zaraz ruszy temat winnych za plamy na Słońcu, czyjeś nieudane małżeństwo i "literówki", jako argument do deprecjonowania adwersarza....a wszystko w kontekście interpunkcyjnym. Gdyby strona poprawnie działała już Admin by z tego bajzlu zrobił kilka tematów i by się oczyściło /kolejna wtopa administracyjna/ -jeszcze niedawno tak to działało. A co teraz mamy? 1.Widać, że coś autentycznie się pochrzaniło /spójrzcie na datę przy tematach na stronie głównej -ciągle jest 13.03.2012/ 2. Komuś zależy, by doszło do olbrzymiej awantury wcale nie merytorycznej. ... Ja też mam chroniczne problemy z WD i co? I nic. /Tylko -błagam!- bez argumentów, że nie hoduję, etc i że "!" czy "?", to nie moja sprawa/ Last edited by Puchatek; 14-03-2012 at 11:12. |
|
![]() |
![]() |
|
|