![]() |
![]() |
|
Veisimas Informacija apie veisimą, selekciją ir vadas.... |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Po susitikimo su Rena ir smailianosiu dičkiu Atila norisi palinkėti pilkių šeimininkams stiprybės, stiprybės ir dar kartą stiprybės.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Vakarykštės Šiaulių parodos rezultatai Atilai šuniukų klasėje buvo džiuginantys - gavom Best baby, l. perspektyvus. Pažymėjo, kas akys tamsokos, tačiau puikus temperamentas, lengvi judesiai, pagal amžių išsivystęs. Įdomu, ką sesutei užrašė, gal kas žino?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
uzrase ta pati
![]() ![]() ![]() labai dziugu del charakterio, nes akys nosys ausys ir uodegos nera tiek svarbios, jei pas ceka charakterio ner. o Atila mano meile dabar- uz teisinga pasisveikinima su mamka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ačiū mažiesiems ir didiesiems už pasibendravimus
![]() Šioks toks reportažas - http://www.facebook.com/media/set/?s...6040452&type=3 ![]() Ale mažūjų foto nelabai kas yra, mat fotografuot (be blykstės, nes aš jos užsispyrusiai nemėgstu naudot) tokius strakalus tokiam apšvietime su tokiu objektyvu ir tokiom neišmanančiom rankom - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
cia tau aciu - padejai iki pat ringu pabaigos ir dar daiktus nelygioj kovoj su veju iki masinos datempei- seminare statau alu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Man smagu padėt
![]() Kalbant apie alų.. hehe, galima sakyt, kad CSV iš dalies "kalti" dėl to, kad ėmiau alų mėgt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ha ha ha - vadinas reiks OFICIALIAI ir .... pelynus atkimst
![]() |
![]() |
![]() |