|
|
|
|||||||
| Veisimas Informacija apie veisimą, selekciją ir vadas.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
na va, jau panašiau...
o "kažkas daugiau nei pripratimas" tai čia gali būt pvz įgimtas pozityvizmas ar šiaip koki kiti panašūs dalykai....čia kaip pavyzdžiavus: vienam šakutė ne vietoj gyvent neleidžia, o kitam ir purvo centimetras - ne bėda....tai va pirmasis sunkiai kartais gali priprasti prie ir prie tos šakutės, mat būdas ne tas.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Visi cekai man atrodo maisto vagys yra ir duru-stalciu atidarinetojai. Jei kada pas veta reiks palikti - nepamirskite perspeti, nes mes pamirsome, tai paskui pasakojo, kaip musu pilkis pas juos lakste po klinika
Last edited by Zuvedra; 07-03-2012 at 11:13. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Po susitikimo su Rena ir smailianosiu dičkiu Atila norisi palinkėti pilkių šeimininkams stiprybės, stiprybės ir dar kartą stiprybės.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Vakarykštės Šiaulių parodos rezultatai Atilai šuniukų klasėje buvo džiuginantys - gavom Best baby, l. perspektyvus. Pažymėjo, kas akys tamsokos, tačiau puikus temperamentas, lengvi judesiai, pagal amžių išsivystęs. Įdomu, ką sesutei užrašė, gal kas žino?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
uzrase ta pati
labai dziugu del charakterio, nes akys nosys ausys ir uodegos nera tiek svarbios, jei pas ceka charakterio ner. o Atila mano meile dabar- uz teisinga pasisveikinima su mamka |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Ačiū mažiesiems ir didiesiems už pasibendravimus
Šioks toks reportažas - http://www.facebook.com/media/set/?s...6040452&type=3 ![]() Ale mažūjų foto nelabai kas yra, mat fotografuot (be blykstės, nes aš jos užsispyrusiai nemėgstu naudot) tokius strakalus tokiam apšvietime su tokiu objektyvu ir tokiom neišmanančiom rankom - |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
cia tau aciu - padejai iki pat ringu pabaigos ir dar daiktus nelygioj kovoj su veju iki masinos datempei- seminare statau alu
|
|
|
|
![]() |
|
|