|
|
|
|||||||
| Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Mi nie pozostaje nic innego jak podpisanie się pod słowami Graby.
Zwrotu pieniędzy za poniesione przez nas koszty nigdy nie chciałam, jak również rozgłosu: co, kto, ile? Od samego początku zależało mi (wraz z Grabą) na znalezieniu rozwiązania, to zdaje się zostało osiągnięte, co prawda finał nie przywołuje u mnie uśmiechu na twarzy, bolą słowa/w sprawie w której nie spodziewałam się zgrzytów/ które padły i które zapewne jeszcze ewoluują. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
robi mi sie niedobrze...., czy pnaprawde to wszystko musi konczyc sie na chorych ambicjach i "rumakowaniu"? Smutne. Ja rowniez ostatniej rzeczy jakiej oczekuje to publiczne rozliczanki i wyliczanki kto ile komu gdzie ..... i czyj to i w jakim procencie sukces...i kto jest ostatecznym wybawca i bohaterem...ktos kto daje sobie prawo do oceny i wydzielania tego "tortu" (któtry notabene nie jest jeszcze nawet dopieczony) jest po prostu ządnym poklasku 'karierowiczem'....
mało Was wszystkich znam i moze nieco z boku to wszystko obserwuje...ale nie moglam sie powstrzymac od komentarza Gdzie w tym wszystkim Car....? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Mądra psina |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
dobre....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Dostosowując do tej sytuacji słowa z filmu "Podejrzani" napisze:
"to have a good PR, you didn't need guns or money or even numbers. You just needed the will to do what the other guy wouldn't" Bo mu wychowanie nie pozwala, bo ma odrobinę przyzwoitości, bo nie ma ochoty na hodowanie oczu z tylu głowy... secki, bo Kasia byla zalogowana.
IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 Last edited by szasztin; 24-03-2010 at 23:54. Reason: bo Kasia byla zalogowana |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|