![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja chcialam tylko pomoc w znalezieniu domku szczeniorkom, nie bylam posrednikiem w tej rozmowie, skierowalam kuzyna bezposrednio do Ani, zeby oboje mogli sie poznac i przegadac ewentualna mozliwosc kupienia suczki. Mialam dzwonic do niego teraz wszystkiego sie dowiedziec, ale widze ze tu wszystko wylumaczone.
Moja poprzednia wypowiedz nie miala oznaczac, ze hodowcy sa niefajni, tylko bylo to stwierdzenie, dlaczego pies nie moze byc sprzedany. Prosze mnie o nic nie obwiniac, ja nie bralam udzialu w zadnych dyskusjach, jedynie skontaktowalam ze soba dwie osoby. Lepiej, ze Sssmok wszystko wytlumaczyl kuzynowi, niz gdyby mial sie facet rozczarowac zachowaniem psa. Ja jestem po stronie hodowcy. Zawsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Dzieki za pomoc i zainteresowanie ![]() Nastepnym razem jak bedziesz miec jakies watpliwosci to napisz PW. P.S. Seri i Sabat mieszkaja w domu z ogrodem i maja sie calkiem dobrze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Sabat sie odmeldowal.
Obecnie korzysta z pierwszych wiosennych promieni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
W ostatni weekend Sung podazyla sladami brata - pod Warszawe.
Zostala z nami juz tylko Scylla. Wczoraj poczula sie dorosla i wziela udzial w wieczornym wyciu ![]() Kilka fotek malej: ![]() ![]() ![]() ![]() I zabawy z mamuska: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Strasznie tu teraz cicho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No i stalo sie...
Ostatnie dziecko nas opuscilo. Wlasnie kieruje sie w strone Slaska. Mam nadzieje, ze pomimo pechowego miotu, szczeniaki beda mialy wiecej szczescia niz rozumu. Chociaz rozum tez by sie przydal ![]() Wrzucam pamiatkowa fotke maluchow - jak jeszcze byly wszystkie razem: ![]() Scylla, Sung, Smok, Sabat i Sajgon okiem Kaski. Teraz to dopiero jest cicho i pusto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Plessowy wilczak
|
![]()
śląska?
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf