![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() |
#2 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Chyba jednak niedokładnie przeczytałeś artykuł do którego dałeś link lub nie dobrnąłeś do ostatniego paragrafu: Quote:
|
||
![]() |
![]() |
#3 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Chciałabym dodać, że owszem jest możliwe wnętrostwo niegenetyczne - często przy przepuklinach źle zaszyte wewnętrzne tkanki podciągają powrózek, ale chyba nie w tym przypadku. I przepraszam, ale wolę zaufać specjaliście od rozrodu, niż artykułowi ze sklepu internetowego... Szczególnie, że jego słowa niezależnie potwierdzili inni lekarze i tylko jeden weterynarz krzyczał o hormonach - zagadkowo ten, który miał w gabinecie specjalną broszurkę od producenta cudownego "sprowadzacza" - ten, który nazwał mojego psa bezużytecznym z powodu mojej głupoty. Nie interesował się ani moim zdaniem na temat, ani samym psem. Miał obsesję na punkcie jąder. Rzekłabym, że podejrzanie niezdrową. Dla mnie liczy się dobro psa, a nie jego wystawianie. Na dziś wnętrostwo jest uznawane za wadę wielogenową, niezależną od płci i te przypadki, które ja znam to potwierdzają, więc tego się trzymam. Ktoś gdzieś wcześniej kombinował jak koń pod górę - tej osobie dziękuję za operację psa.
|
|