![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Všem děkuji za odppvědi. Zatím jsem koupila postroj LONG DISTANC (modifikovaný guard). Uvidíme, jak bude sedět a holkám vyhovovat. Budou "tahat" (teda aspoň doufám) nejvíce kolo a lyže, tak uvidíme. Pak pokud to bude holky opravdu bavit možná pořídím ty SLEDy od té firmy Zero DC.
Díky všem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bezva, pošli fotky " z akce"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
My teď používáme taky Long Distanc. Je vážně lepší/polstrování, posuv/. Dokonce s LD odjelo celé spřežení Iditarod, čemuž bych nevěřil nevidět to na fotkáchv kanceláři ManMatu/. Guard prý už Manmat několikrát chtěl vyřadit, jenomže vždycky se zvedla vlna zájmu. Prý kvůli těm dvěma okám na karabinu. Jenomže pokud budu na postroji psa i vodit tak asi už moc tahat nebude.
Taky jsem chtěl SLED na běhání a kolo jako většina hrdinů ![]() ![]() ![]() Jinak u dvou hafanů je důležité je propojit krátkou spojkou u obojků/na tohle jsou dost dobré ty polostahovací od ManMatu/, jinak může nastat katastrofa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Budu ráda, když budou vůbec tahat, jedna je líná, ta by pořád lítala jenom s koněm kde nemusí nic dělat (jenom raplit a přitom se při honění borderky naběhá víc jak v běhu u kola) a druhá je zatím malá, ale ta je zase pro změnu magor - takže to bude dvojka k pohledání ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Jeden oranžový a druhý čistě růžový postroj jsem měl taky
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
S radostí se jich zbavím...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Na druhou stranu takový vlk v mlze........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|