|
|
|
|||||||
| Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
My teď používáme taky Long Distanc. Je vážně lepší/polstrování, posuv/. Dokonce s LD odjelo celé spřežení Iditarod, čemuž bych nevěřil nevidět to na fotkáchv kanceláři ManMatu/. Guard prý už Manmat několikrát chtěl vyřadit, jenomže vždycky se zvedla vlna zájmu. Prý kvůli těm dvěma okám na karabinu. Jenomže pokud budu na postroji psa i vodit tak asi už moc tahat nebude.
Taky jsem chtěl SLED na běhání a kolo jako většina hrdinů Jinak u dvou hafanů je důležité je propojit krátkou spojkou u obojků/na tohle jsou dost dobré ty polostahovací od ManMatu/, jinak může nastat katastrofa |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Budu ráda, když budou vůbec tahat, jedna je líná, ta by pořád lítala jenom s koněm kde nemusí nic dělat (jenom raplit a přitom se při honění borderky naběhá víc jak v běhu u kola) a druhá je zatím malá, ale ta je zase pro změnu magor - takže to bude dvojka k pohledání |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Jeden oranžový a druhý čistě růžový postroj jsem měl taky
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
S radostí se jich zbavím...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Na druhou stranu takový vlk v mlze........
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
http://saren.rajce.idnes.cz/Akeen_Sigrid_23.12.2010/
Pár fotek ze sobotního křtu nové koloběžky. Namrzlá cesta, led a tvrdý sníh, ale stejně jsme se vyblbli. Díky za půjčení psů.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Hezký
, jen já bych si asi na té zmrzlé cestě rozbila pusu, lepší nedomýšletJá mám taky pár fotek, jen jsem je ještě nedala do galerie, na to zatím nebyl čas. Ale dám, jen jak budu mít chvilku. Last edited by Hanka; 26-01-2010 at 09:36. |
|
|
|
![]() |
|
|