|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
The Grim Reaper
|
no to już mi sie zapaliło światełko
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Kamil i to jest najlepsza postawa. Zawsze trzeba kochac co sie ma,a Ty w dodatku masz pieknote ( mam tez to jej zarabiste zdjecie,byska co ostatnio zrobilam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Panowie, radosna tworczosc niektorych sedziow owocowala juz "brakiem brody", "brakiem maski" (dodam, ze u psa z bardzo dobra maska
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
No wiesz,Gaga,
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Danusiu to musisz wkoncu cos z tym zrobic bo nie wiadomo czy to Krzysiek,Kondrad czy Ty..
Na a pozatym ja tez tu jestem ( dziewczyna |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Noo bardzo przepraszam ale jak sie oboje ukrywacie pod tym samym nickiem to tak jest
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
Quote:
WYJAŚNIAM: Konrad to nasz syn - Danki i Krzysztofa, osobnik odpowiedzialny za wszystkie nieszczęścia związane z posiadaniem CSV imieniem Eury. "W papierach" występuje nadal jako właściciel, a że ja (Krzysiek) chcę, żeby moja (nasza) krzywda kłuła go cały czas w oczy , nie zmieniam nick'a. Konrad informacje na forum śledzi, ale na nim nie pisuje (sumienie go - mam nadzieję - gryzie ), więc wszystkie posty są Danki, albo mojego autorstwa.Sądziłem, że po stylu można poznać , które z nas pisze - ja mam taki bardziej subtelny i łagodny - to wynika z cech osobowościowych; po prostu dobry ze mnie człowiek - do rany przyłóż .Ale jeśli są klopoty z identyfikacją, to od dziś swoje posty będę na końcu sygnował literką "K". K Last edited by Konrad:); 12-11-2007 at 11:13. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
No to muszę Cie Krzysiu zaskoczyć. O ile, na ogół dość łatwo jest odszyfrować autora (nawet jak sie ukrywa pod jakimś "Borysem" czy czymś podobnym
Zatem będę zobowiązana za maleńkie, choćby sygnaturki pod postami
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 12-11-2007 at 13:04. |
|
|
|
![]() |
|
|