![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Z jakiegoś powodu bez wdawania się w polemikę autor zmienił tło na głównej. Może za chwilę zmieni wszędzie.
MNie zastanawia natomiast czy p. Kinga i p.Sebastian (właściciele rodziców lewego miotu) sa członkami Zk? Czy kiedykowliek byli a jesli tak to czy zostali wykluczeni? ktos kupił od nich sczzeniaka- przestępstwa nie popełnił ale oni sprzeniewierzyli sie zasadom. I oni powinni ponieść karę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ciekawa jestem czy wogole ZK zwrocil na to uwage.... i szczerze watpie by byli,a napewno by sie udzielali,bo co by ich powstrzymywalo np. przed wystawianiem jesli chcieli miec szczeniaki? W Polsce naprawde sa male wymagania...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
U mnie tej stronki w ogóle nie wyświetla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Rona tło zostalo zmienione,ale tylko na glownej stronie,w podstronach nadal jest tło wolfdogowskie. Mi sie przynajmniej tak wyświetla.
Agnieszka rodzice to Monty z Litavske Kotliny i Charmen Eden Severu.. tyle mozna sie dowiedziec z owej,omawianej strony..
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 28-10-2007 at 04:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Charmen jest matka - blad na stronie
![]() Chyba, ze miala szczeniaki w wieku 3 miesiecy - taka jest roznica wieku miedzy Charmen a Monty'm :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Wydaje mi sie, ze dopoki do ZK nie wplynie wniosek, to nikt sam z siebie ich nie wykresli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]()
Sssmoku no coz ja wiem tyle co przeczytam,a nie sadzilam ze ktos moze pisac blednie na wlasnej stronie o wlasnym psie...
Monikasz z tego co wiem to Charmen chyba jest zarejestrowana,ale nie wiem jak z Monty'm o to trzeba sie zapytac bardziej zorientowanych..
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 28-10-2007 at 04:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wiesz ja od razu weszlam do bazy i zaczelam szperac czy byl taki miot i ogladalam rodzicow.
Od razu mi sie rzucil w oczy wiek psow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja rowniez zerknelam na rodzicow i ich pochodzenie,ale nie zwrocilam uwagi na wiek. Bardziej zaciekawilo mnie co moglo wyjsc z tych szczeniakow,jak u rodzicow i dziadkow sprawa bonitacji itd. bo skoro Kazan jest taki "niebezpieczny" to zainteresowalo mnie skad to sie moglo wziac, ale podejrzewalam ze to wyszlo z wychowania.. to jednak wolalam sie upewnic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
Coz kazdy patrzy na co innego,ja jestem ciekawa co sie stalo z reszta szczeniakow... Wkoncu wilczak nie jest odpowiedni dla kazdego.. Choc jest przez wielu pozadanym psiakiem z racji jego np. wygladu..
i jakie plany wobec nich maja terazniejsi wlasciciele.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Distinguished Member
|
![]()
Zaraz, to znacz, że Charmen ZNOWU ma "lewe" szczeniaczki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nie. Po prostu ktos znowu przypomnial temat sprzed dwoch lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|