![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
hmmm Gosia nie mow ze TYLKO W PL
czuje sie obrazona ![]() u nas na LT wszystkie szczieniaki dostaja rodowody POSLE kotrola szczieniaka i jiego dokumentow krycia. t.z. jajka, zeby, sam wygliad, wypukliny, kondicja szczieniaka, i MUSZA wszystkie miec szcziepienia bo inaczej nie dostana rodowodu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Tekst "(uwaga - mioty kontrolowane sa JEDYNIE W POLSCE! W innych krajach tych gwarancji nie mamy)" powinien brzmiec "(uwaga - mioty kontrolowane sa JEDYNIE W POLSCE i NA LITWIE! W innych krajach tych gwarancji nie mamy)" ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() hmm trzeba i o innych krajach popytac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Pamietam jak poszukiwalam wilczaka,te pare lat temu i wiadomość o tym iz nie ma jeszcze bezpapierkowych CzW,a jesli sie zdarzaja to jest to wielka rzadkoscia, bardzo mnie ucieszyla. Boli mnie kiedy widze tyle nierodowodowcy,mieszanek,a i nawet 'czystych' syberianow i to jak ludzie je traktuja.. Nic nie mysla ze potrzebuja pracy,ruchu,uwagi,maja szczescie ze sa to lagodne i dobre psy,az boje sie pomyslec jak by to bylo gdyby tak sie stalo z wilczakami,ale chyba,mam taka nadzieje do tego nie dojdzie.... Ehhh
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|