![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Po pierwsze dziękuję tym co rozumieją za zrozumienie .
Po drugie i tu bym chciała zwrócić się do Witka Witek wybacz ale mając jednego i jedynego psa tej rasy nie masz pojęcia o niczym i na nic zda ci się doświadczenie z innymi psami. Zresztą zapomniałeś już kto dawał wam rady jak wybrać wilczaka byście byli zadowoleni jak nie popełnić błędu i na co zwrócić uwagę by wasz wybór był jak najbardziej trafny i idealny ( dziękuje nie ma za co ![]() Czy wiesz na czym polega założenie i hodowla psów jeśli nie to poczytaj sobie definicję . A jeśli chcesz wiedzieć to jest to dla mnie bardzo ciężka i bolesna decyzja przypłaciłam ją depresją zaniedbaniem rodziny i własnych dzieci a przecież to tylko pies !!! Dla dociekliwych z początkiem roku ogłosiłam ten fakt na FB ( może nie dosłownie ale osoby znające temat wiedziały o co chodzi ) był dla mnie zbyt bolesny by cokolwiek komu kol wiek mówić tłumaczyć ( dokładnie wiedziały tylko trzy hodowle ) Mimo że przez hodowle jestem poniekąt osoba publiczną nie muszę się tłumaczyć i spowiadać nikomu a już na pewno właścicielom psów Oddanie do adopcji według niektórych z was jest złe . To z tego co widzę i widzą inni ( i może na następny raz z obawy przed krytyką może ktoś inny bo nie ja ) lepiej będzie cichaczem uśmiercić zamiast ratować Proszę zastanówcie się zanim zaczniecie wypisywać brednie Last edited by aneta1; 13-04-2012 at 23:20. |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|