Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Adopcje

Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk....

Thread Tools Display Modes
Old 13-04-2012, 22:56   #27
aneta1
Member

aneta1's Avatar

Send a message via Skype™ to aneta1 Send Message via Gadu Gadu to aneta1

Po pierwsze dziękuję tym co rozumieją za zrozumienie .
Po drugie i tu bym chciała zwrócić się do Witka
Witek wybacz ale mając jednego i jedynego psa tej rasy nie masz pojęcia o niczym i na nic zda ci się doświadczenie z innymi psami.
Zresztą zapomniałeś już kto dawał wam rady jak wybrać wilczaka byście byli zadowoleni jak nie popełnić błędu i na co zwrócić uwagę by wasz wybór był jak najbardziej trafny i idealny ( dziękuje nie ma za co )
Czy wiesz na czym polega założenie i hodowla psów jeśli nie to poczytaj sobie definicję .
A jeśli chcesz wiedzieć to jest to dla mnie bardzo ciężka i bolesna decyzja przypłaciłam ją depresją zaniedbaniem rodziny i własnych dzieci a przecież to tylko pies !!!
Dla dociekliwych z początkiem roku ogłosiłam ten fakt na FB ( może nie dosłownie ale osoby znające temat wiedziały o co chodzi ) był dla mnie zbyt bolesny by cokolwiek komu kol wiek mówić tłumaczyć ( dokładnie wiedziały tylko trzy hodowle )
Mimo że przez hodowle jestem poniekąt osoba publiczną nie muszę się tłumaczyć i spowiadać nikomu a już na pewno właścicielom psów
Oddanie do adopcji według niektórych z was jest złe .
To z tego co widzę i widzą inni ( i może na następny raz z obawy przed krytyką może ktoś inny bo nie ja ) lepiej będzie cichaczem uśmiercić zamiast ratować

Proszę zastanówcie się zanim zaczniecie wypisywać brednie

Last edited by aneta1; 13-04-2012 at 23:20.
aneta1 jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules