![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Fakty - pies jest niehodowlany i z hodowli o której mówi sie rózne rzeczy, po ojcu o którym mówi sie rózne rzeczy. Tylko tyle - reszta jest na forum tu lub angielskim. Nie wiem jak blisko jest temu co napisałm do wyroku o którym piszesz - Nigdy nie stwierdziłam że to jest kundel.
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A różne rzeczy przez dłuższy czas mówiło się i o miocie I z Peronówki, pamiętasz? Nie było to fajne....Zwłaszcza gdy paru Czechów mówiło o nich wprost, że to bezpapierowce... Niedobre są takie rzeczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ostatnio zastanawiam się nad poziomem wredoty na tym forum................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pamietam - ale ja od poczatku wiedziałam jak było - znałam prawdę.
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Bla bla bla....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Bla bla blaa, bla bla bla bla. Bla blaala bla bla bla.
Bla blaa la bla bla - BLA BLA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Znam niemiecka hodowczynie, ktora kupila suke od niemieckiego pseudohodowcy. Wpisala ja na rejestr. Rozplywala sie w peanach pochwalnych nad charakterem i uroda suczki. Do momentu, gdy Oskar podczas jednej z wizyt powiedzial o REGach. Suka wlyskawicznie zmienila wlasciciela - wyladala u podrzednego hodowcy z Francji... Z hodowli wycofano tez wszystkich potomkow psow z Crying Wolf, ktore daly te czerwone szczeniaki. Wiem, ze kilku wloskich hodowcow zwrocilo psy hodowczyni, kiedy ta ujawnila problem na sieci... Nie byly to psy oddawane ze wzgledu na znaczniki na Wolfdogu. Ale oddawano je z powodow z jakich te znaczniki zaczely sie pojawiac... Ludzie roznie reaguja. Ja nie wyobrazam sobie oddania psa, nawet gdyby sie okazal mieszancem mopsa. Ale gdyby bylo jakiekolwiek podejrzenie to wstrzymalabym sie z jego hodowla do casu wyjasnienia sprawy. I AKTYWNIE w tym wyjasnianiu bym brala udzial...
Last edited by z Peronówki; 27-04-2012 at 14:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|