![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
No to kolejny bieg juz za nami - tym razem z uczestnikami z Polski....
![]() ![]() ![]() ![]() Ale biegi w Trencinie to tez doskonala zabawa, szansa na mile spedzenie weekendu i na niezla zabawe z psem. My wybralismy sie w tym roku cala czworka - ja startowalam z Botisem, Przemek z Balrogiem, Marzena z Amberkiem, a Ela w towarzystwie Wiewiory starala sie o odpowiednia ilosc zdjec uczestnikow.... W sumie w biegu wzielo udzial 9 psow. Pogoda dopisala - temperatura byla w sam raz. Minusem byla rosa, ktore zmiekczyla psie lapy, co doprowadzilo do kilku obtarc i piekne lato przez co droga z dosyc szerokiej zmienila sie w zarosnieta drozke, co dalo w kosc nie tyle psom co ludziom.. ![]() Wystartowalismy troche po 8 rano... Wszyscy ruszyli w droge, oprocz Marzeny, ktory postanowila, ze najpierw zrobi sobie 10 kilometrowa rozgrzewke.... ![]() ![]() ![]() ![]() A oto koncowe wyniki i czasy: OCENA DOSKONALA: 1.) BOTIS z Peronowki - 2:45 2.) ENYA z Rosikova - 2:48 3.) BALROG z Peronowki - 2:50 4-5.) AMBER WOLF z Peronowki - 3:06 4-5.) ASAN z Čakajovského dvora - 3:06 6.) BARON spod Ďumbiera - 3:18 OCENA BARDZO DOBRA: 7.) ISSAR Kollárov dvor - 3:24 8.) AMY z Čakajovského dvora - 2:28 OCENA DOBRA: 9.) Cesna spod Ďumbiera - 3:44 Podsumowujac: Wiekszosc psow osiagnela bardzo dobre wyniki, bo np Botis skonczyl bieg 35 minut przed uplywem czasu na ocene doskonala. A zwykle na biegach wiekszosc psow przybiegala dopiero po uplywie 3 godzin. Z naszej strony byl to tez sprawdzian w jakim czasie moze trase pokonac pies kanapowy, czyli bez specjalnego przygotowania do biegu. Teraz juz wiemy.... ![]() Teraz jest pol roku na przygotowania, bo kolejny bieg wytrzymalosciowy juz na wiosne - tym razem prawdopodobnie kolo zamku Spisz... I jesczze kilka fotek: 2005.10.08 Trenčín (SK) - SVP1
![]() |
#2 | |
love and terror
|
![]() Quote:
Ja z wkurzeniem totalnym, ze lzami w oczach ze zlosci w koncu dojechalam z doskonalym wynikim ![]() ps ku*** te glupie Slowackie dziecko... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Dla tych co nie byli... ![]() Cala trasa w tych bardziej problematycznych momentach oznaczona zostala pomaranczowymi szarfami. Dzieci z wioski znalazly sobie zabawe - a dokladniej ozdoby na kosiarke: posciagaly szarfy wiec co niektorzy uczestnicy zamiast na dalszej czesci trasy ladowali...w polu... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
No bo nie dosc ze wnerwiona bylam, ze pojechalam inna trasa to jeszcze dzieciaki mi szarfy zabraly
![]() Ale nastepnym razem juz zabierac nie beda... ![]() Ciekawe czy dzieciak wyrosnie na psychopate ![]() po takim doswiadczeniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Bardzo wszystkim gratuluję. Od obozu w Lazne Belohrad szykowałam się z Maxem do tego biegu pokonując często albo 35 km na rowerze albo pieszkom (tyle km mam od siebie z domu do Lublina i z powrotem). Max tak polubił bieganie przy rowerze że jak sama gdzieś na nim jadę to muszę Maxa zamykać w kojcu bo tak szaleje, że go nie zabrałam, że bez czujnego oka Mariusza niechybnie sforsowałby za mną ogrodzenie. Niestety w tak zwanym międzyczasie nie doleczyłam grypy i całą moją kondycję diabli wzieli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Ja za to jutro jade robic 70 km... bez psa oczywiscie...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|