![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
'Wilk z baśni' :)
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
![]() |
#83 |
Senior Member
|
![]()
No chwalić się i ich troszkę trzeba, wszak "Dar wilka", to młoda hodowla (choć ona hehe).
Tak więc, mam pierwszego J.CH.PL ![]() Wczoraj na wystawie w Radomiu (wreszcie dzięki interwencji Gagi zaskoczyłam) synuś Unkowy czyli LARSON zaliczył ZW. Mł., Naj. Junior - czym zakończył swój Championacik ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Bardzo dziękuję Marcinowi za "poświęcenie" haha!!!! no i za skany opisówek, które bardzo radują serducho "młodego" hodowcy ![]() Last edited by GRABA; 05-09-2011 at 15:32. Reason: literówka:) |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Pięknie!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
K-Lee Family
|
![]()
Jest się czym chwalić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
VIP Member
|
![]()
Liczyłam, że laureaci sami puszczą parę a tu proszę, skromność taka, niemal niewieścia
![]() Gratulujemy raz jeszcze i przy okazji Wonderfulce: Cewuca i Zwyciężczyni (lepiej brzmiało Najlepszej Dorosłej Suce w Rasie) ![]() No i Tobie Aga też oczywiście, bo sukcesy dzieciaczków to mega frajda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A który to ten Lars? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Gipson; 05-09-2011 at 18:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Senior Member
|
![]()
Anulka masz piwko u mnie
![]() i Ola też mówi, a ten uparcie w tych porach... ![]() P.S. Dzięki! Last edited by GRABA; 05-09-2011 at 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Podarte portki juz sa zbyt podarte w zasadzie juz ich nie ma... ![]() A szkoda bo swą duszę miały. Ola znowu wygrała, tym razem ze spodniami, była zazdrosna że znałem się z nimi dłużej jak z nią, przeszło 11 lat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() P.S. Marcinku, na pocieszenie powiem Ci, że Sławek też miał takie portki, do nich zakładał biało-czarne trampki, i żółtą koszulkę "bokserkę" - masakra - i idź z takim na zakupy do marketu. Dobrze, że baby górą ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Tak wiec na piwo sobie nie zasluzylam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Senior Member
|
![]()
Dziś miot "L" obchodzi swoje pierwsze urodzinki - STO LAT, STO LAT!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fascynujące jest patrzeć jak maluszki, które miało się w rękach, w dniu narodzin, rosną i rozwijają się prawidłowo. Wyrastają z nich piękne zwierzaczki o świetnej psychice - noo, ale na kształtowanie maluchów nie tylko miała wpływ matka genetyka - 95%, to zasługa właścicieli. To oni dbali o maleństwa, pokonywali z nimi szczenięce lęki. Wiem, że Wasza praca poszła w dobrym kierunku. Życzę, aby dalsze życie układało się równie dobrze jak dotąd ![]() Ta fotka zawsze będzie w mojej głowie |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Junior Member
|
![]()
Wszystkiego najlepszego wszystkim "L", ale szczególne życzenia dla Lary od Scylli z rodzinką
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo dziękujemy Scylli z rodzinką
![]() Lara urodzinowy poranek spędziła z Pańciami w łóżku a obecnie czeka na obiecany wołowy stek ![]() No i oczywiście serdeczne życzenia dla reszty eLek <3 <3 <3 od nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
K-Lee Family
|
![]()
Najlepsze życzenia, samych szczęśliwości, dużo mięsiwka, kości i zawsze miękkiej kanapy!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Spiderwolf
|
![]()
Ssto lat, sto lat.... tak spiewaliśmy Larsowi na wizji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
VIP Member
|
![]()
Szyyybko poleciało, ledwo to sikało gdzie popadnie a już roczniaki.
Larsona jednorocznego wyściskamy osobiście, reszcie wysyłamy życzenia STO LAT! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|