![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja nie pomagałem nikomu w sprawie Klubu. Nie wiem skąd to przyszło Ci do głowy. Ja zaczołem zakładać Klub przy pomocy wielu osób. Nawet nie przestałem tego robić. Dalej przy pomocy tych i innych osób chcemy założyć Klub. Dalej zbieramy deklaracje , rozważamy pewne kwestie i fakt, ze nie piszę o tym na forum nie świadczy, ze pomysł umarł. Spotkanie największych hodowli się nie udało, bo to one miały tworzyć trzon Klubu, ale to jest przyszłość i nic nie jest jeszcze stracone. Wszytko jest jak najbardziej na swej drodze i będzie nam bardzo miło jeśli Ty też będziesz chciała zadbać o wspólne dobro rasy w przyszłości. Drzwi są dla wszystkich otwarte i nikomu nie powiem NIE tylko dlatego, że ma inny pogląd niż ja, wręcz przeciwnie bo aby była równowaga to musi być i przeciwwaga. ww.kcsv.pl P.S. Palpatine jeśli się nie zgadzasz to możesz być tylko Trollem tak jak ja . ![]() Last edited by wilczakrew; 12-11-2009 at 22:39. Reason: Palpatine |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
Członkami Klubu mogą być jedynie członkowie Związku Kynologicznego w Polsce, którzy zadeklarowali swoją wolę członkostwa i mają opłaconą składkę zgodnie z obowiązującymi zasadami statutowymi. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Po pierwsze pies leży obok mnie więc nie jest wirtualny, ale to nie ma znaczenia. Po drugie kto powiedział, ze takim członkiem nie mogę zostać. Po trzecie kto powiedział, ze muszę nim być chcąc zakładać klub. Osoba zakładająca klub nie musi być jego członkiem tego nie ma w regulaminie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Całe w tym szczęście bo i w klubie też taka osoba nie będzie.
![]() |
#5 |
Ardal Conall
|
![]()
sam tak powiedziałeś!!!
![]() |
|
|