![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ad. 2 Tak Ad. 3 Ja również jak i większość. Ad. 4 No ja widzę bo jest to niezły pretekst do wywołania kolejnej wojny. Nawet powiem, ze udało Ci się zrobić ze mnie idiotę bo większosć widziała na spisie 5 hodowli nie 6 no i pojawiła się jeszcze 7 Tak w zasadzie to nikt już potem nie wiedział kto był kogo nie i kogo dopisałem. Na te pytania odpowiadałem ale bez zrozumienia. Ad.5 Dlaczego ich nikt nie zadawał wcześniej jesli toczyła sie taka dyskusja jak to twierdzi Graba. Dlaczego pytanie zostało zadane w forie atakującej i pretensjonalnej. czy to było celowe. Ad.6 Dewagacje na temat przyszłego działania klubu sa jak najbardziej słuszne ale aby je czynić nalezy znać zasady na jakich taki klub powstaje. Nie można rozmawiać o smaku mleka go nie pijąć. No i nie można odnieść dewagacji na temat działania przyszłego klubu do Grupy Inicjatywnej. Chyba nie ta kolejnosć. Na końcu zadałas bardzo dobre pytanie ale niestety ja mogę zadać takie samo. |
|
![]() |
![]() |
|
|