![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Gaga- w sprawie prywatnej wiadomości nie mogę Ci odpowiedzieć tą samą drogą, bo mi pisze, że nie chcesz otrzymywać privów. Wobec tego piszę tu: w ostateczności może być granatowa i czarna koszulka, skoro nie ma różowej
![]() ![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji... tu mam wątpliwość co do zamówienia ale tym razem się uprę na maksa...i podejmuję się wyjaśniać tylko i wyłącznie droga mailową.
Adres podawany był kilka razy. Na samym początku prosiłyśmy o kontakt TYLKO na maila.. oczywiście zamówienia szły dowonymi innym drogami przez co zafundowaliscie nam niezłe zamieszanie, Odkręcać zakręconych rzeczy nie będę tak samo ![]() Reszta zamówionych koszulek, z wiadomych względów leży sobie spokojnie i czeka na właścicieli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
No do Ciebie też
![]() ![]() Dlatego prosze o bezposrednie maile, OK? Przeciez chodzi o to aby wszystko było tak, jak kazdy z Was sobie życzył ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
czyli mnie się też to tyczy !
gaga rozmawiałyśmy na gg i na następny dzień miałaś wpłatę na koncie z dokładnymi danymi więc ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
"Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Doszły!.. Miałaś rację, czerwona naprawdę robi wrażenie
![]() ![]() Aga pojawi się u nas pod koniec tygodnia, z Madzią też jesteśmy już umówione. Wszystko gra. Dzięki za organizację całego przedsięwzięcia i wszelkie wysiłki logistyczne... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|