![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
w końcu to ktoś ciebie ogląda dłużej niż ty siebie w lustrze. maria i wufi ps. wcale nie jestem grafikiem tylko malarzem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Grim Reaper
|
![]()
No i się nie załapałem - w domu mnie nie było
![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Wyjasniam: wielkosc sylwetki psa moze byc jedna na wszystkie rozmiary koszulek. Popatrzcie na fotki Alicji czy Narvany - na ich malych rozmiarach koszulek sylwetka jest calkiem spora. Na wiekszych- automatycznie zdaje sie mniejsza. Cos za cos
![]() Poza tym, kazda zmiana to koszty nowej matrycy, i tak koszulki sa drozsze ![]() To mial byc tylko dodruk - nowe, doskonale w formie robi Ania- tam odsylam ze wszystkimi uwagami, ktore sa nieocenione na etapie projektowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() O ile wiem, koszulki i tak poszły już do "produkcji", więc nie ma o czym mówić. Uważam, że to, czy sylwetka psa jest, czy nie jest za duża to żadna prawda objawiona, tylko indywidualne odczucie estetyczne. ![]() Jedni lubią na ubraniach wzory duże, a inni mniejsze i wcale nie jest powiedziane, że jedni z nich mają patent na dobry gust, a drudzy nie. Naprawdę nie widzę problemu - wydaje mi się, że tym, którzy koszulki noszą i zamówili następne - projekt się podoba, a tym którym się nie podoba - wybiorą inny, który realizuje Ania, albo ....żaden. Prawdą jest tylko to, że Gaga przewidywała marudzenie i ... sprawdza się ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
No to ja też pomarudzę
![]() Wystarczyło, że 2 dni tu nie zajrzałam i koszulka przeleciała mi koło nosa... ![]() ![]() I teraz jestem zła ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze sprawy porządkowe:
do przelewu for,ularz wymaga danych więc podaje : Agnieszka Bartoszewska Warszawa, ul. Puławska 230/2 Info dla spóźnialskich - tradycyjnie zostaliście wzięci pod uwage więc ci źli i uzaleznieni (finansowo) :P niech zgłaszają sie do mnie na prov (przypominam adres: [email protected]). Nie obiecuje, że dostanie to o czym marzyliście ale może cos sie uda dopasowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
UWAGA! Niestety nie ma mozliwości zrobienia nastepujących kolorów w zamówionych koszulkach:
damska "M" w kolorze czarnym , szarym, damska "L' w kolorze szarym te koszulki mozliwe sa w kolorach: bialym czerwonym, granatowych, chabrowym, rozowym, blekitnym. preosze o szybkie decyzje co z tym robimy. Jesli ktos nie zdazy dac odpowiedzi- zamawiam garnatowe - oczywiscie bedzie mozliwosc wycofania sie z zakupu ( dotyczy tych konkretmych zamowien) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ponieważ mnie dotyczy damska M czarna i szara (nie ma to jak pech na całej linii!), to poproszę granatową i błękitną.
Cholera, może różową i błękitną? Nie, pierwszy wybór się liczy.
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Rozowa?? No prosze Cie.....
![]() JAK chcesz stac z wilczakiem w rozowym ??? Nie, ode mnie rozowe nie wyciagniesz, nie ma mowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|