![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja bym chciała dwie damskie M, czarną i białą (chyba, że będzie szara, to zamiast białej wolę szarą).
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
To gdzie jest ten adres e-mail bo chce złożyć zamówienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
OK, więc po kolei, kontakt miałam utrudniony z firma bo poleciały nam w pracy serwery i telefony więc dopiero teraz odebrałam wiadomości.
Zapytałam o projekt na jasnych koszulkach i dostałam 3 wersje. Mozna nadruj zrobic ciemniejszy ale niesttey na czarnych musiałby byc taki sam więc kicha ![]() Załaczam więc ichprojekt z nałozonym nadrukiem w starej wersji (tylko głna sylwetka została zmieniona bo nie chce mi sie wszystkiego przerabiac ). Do wyboru przy zamówieniach będą więc 4 kolory koszulek: czarna ( taka sama jak poprzednio) szara biała bezowa ![]() ![]() ![]() POzostale kolory nadrikow to propozycje formy, jak wspomniala- na czarnym juz nie beda widoczne ![]() Poniewaz aby realizacja zamówienia była na 20lipca musze zamówienie złożyc JUTRO. Sorry za pospiech ale sa urlopy i firma ma zawalone terminy. Zamówienia slijcie na [email protected] - jak napisała Joasia- beda potwierdzane. NUmer konta podamy za moment ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]() Acha! Nie mam jeszcze potwoerdzinej ceny, wiem że będzie ciut drozej niz poprzednio, ale chyba koszt pojedynczej koszulki nie powinien przekroczyc 35 zł ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Romziary są takie same jak ostatnio?
Hmmm, białą czy beżową, nie wiem..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Bezowa z brazem jest fajna
![]() Jakie w koncu beda kolory nadruku? Szare czy ich? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze raz:
1. rozmiary jak poprzednio ( wersje unisex oraz damskie) 2. nadruk w kolorze takim jak poprzednio- dwa odcienie szarego. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|