![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Wlasnie wyklarowaly sie nam plany i mamy zielone swiatlo na ta wystawe - krotko mowiac: JEDZIEMY...
![]() Co do szczegolow: Wilczaki ocenia: Jadwiga Niciewicz (PL) Zgloszenia mozna przesylac do: 16.06.2007 'Szczegoliki' o wystawie znajdziecie tutaj: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_m A tu jest formularz zgłoszeniowy: http://zkwp.pl/zgloszenie/2007/zglos...hp?kododd=1362 Na dole wrzucam stale aktualizowana liste obecnych (choc nie zawsze wystawianych) CzW. No to teraz prosze pisac grzecznie kogo spotkamy? ![]() Ali Debowa sfora April Debowa sfora Eligo z Peronowki Balrog z Peronowki Callisto z Peronówki Cheitan z Peronowki Dagan z Peronowki Dewi z Peronowki Garuda z Peronowki Idun Imbus z Peronowki Iowa Eden severu Ishtar z Peronowki Jabberwock z Peronowki Jolly z molu Es Jurba z Peronowki Kirk Kroy Eden severu
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Nas
![]() Gaga & Chey ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No ja z Jabberem wreszcie mamy blisko, wiec napewno bedziemy kibicowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Może my?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ja też będę kibicować i trzymać kciuki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
A warszawska hodowla to co?? Gdzie Ajka i małe dąbki?? Toc juz w szczeniaczkach chyba mogą iść ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Mam nadzieję, że Ali dzielnie będzie reprezentował barwy Dębowej sfory (ze mną gorzej bo to nasz debiut będzie, a to taka "poważna" wystawa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tmave Zlo
|
![]()
My też będziemy
![]()
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Spokojnie
![]() ![]() ![]() MY w przedszkolu i potem w szkoel cwiczylismy to macanie przez rozne osoby. Chey dawlał sie dotykać bez przeszkód, potem jak dorósł to nagle postanowil pomruczec w ramach protestu na takie macanie.. ale kuz znalalzlam na niego sposob i znow est OK. Jestem pewna, ze i Wam sie uda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
No to w pierwszym poscie wrzucilam pierwsza liste obecnosci... Kogo jeszcze dopisac...?
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
A Euryś?? Nie wierze, że mogłoby go nie być !!
Halo! Danusiu! Krzysiu! ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() Ali ma leczone zapalenie skóry na brzuchu (chyba alergia - rozdrapał się i bakterie mu zamieszkały) i zaczął sobie źle kojarzyć oglądanie brzucha, ale jest już lepiej i teraz tylko burczy, ale stoi spokojnie, więc za trochę zapomni. Doping się przyda, czasem trochę rozkojarzona bywam więc najważniejsze znaleźć odpowiedni ring, a potem może ktoś podpowie co mamy robić ![]() ![]() April też będzie! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Super! Robi sie coraz ciekawiej...
![]() No ja Eurysia traktuje jako pewniaka.. tak samo jak Gothmoga.... ![]()
![]() |
#16 |
love and terror
|
![]()
ja bede.
czy wystawiana? To zalezy od Ciebie Margo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
VIP Member
|
![]()
Spokojnie- sa
![]() Quote:
Wezmiesz duzo pysznych smaczkow, bedziesz go wspierac, chwalic go, zachecac i w ogole RAZEM bedziecie dzielni i wszystko bedzie OK ![]() Debiut jest stresujacy (pozniejsze wystepy tez) ale to nie egzamn dojrzalosci wiec nie ma co panikowac ![]() Zreszta- jak zejdziecie z ringu to zapytam jak wielkie jest Twoje "uff.. " ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Widzę, że zostaliśmy publicznie zapowiedziani więc stajemy do raportu
![]() Rejestrację April w zkwp mamy właśnie za sobą więc zostało przesłanie zgłoszenia na wystawę ..... Tylko jeszcze chętnie przyjelibyśmy parę rad od doświadczonych co należy robić na ringu -bo jeśli chodzi o mnie to jestem zupełnie zielony ![]() ![]() PS. Innych podpowiedzi też chętnie wysłuchamy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Alez Wy sie niepotrzebnie denerwujecie
![]() ![]() Na poczatek podchodzicie do sedziego, ktory na ogol podchodzi tez do Was ![]() ![]() Wtedy dziekujesz swojemu dzielnemu pieskowi i mozecie zejsc z ringu ![]() W dziale Artykuły/Wystawy http://www.wolfdog.org/pol/articles/cat67.html jest kilka tekstów na ten temat, szukajcie po tytułach 'Wystawy od podszewki" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |