|   |   | 
| 
 | |||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  18-05-2007, 11:00 | #1 | 
| VIP Member |  Silver Power nadchodzi - Max i Brenda! 

Kiedy to ja pisalam Bozence, ze sama zobaczy jak to jest? Niedawno.. i juz, prosze...!    Lecimy z gratulacjami i zacisnietymi kciukami w zwiazku z potwierdzonym oczekiwaniem maluszkow Brendy i Maxa  http://www.wolfdog.org/pol/litters/661.html Tymczasem przyszlej mamusi zyczymy spokoju i dobrego samopoczucia... a Bozenka niech leci wybierac dobry rocznik jakiegos winka na czas narodzin   pozdrawiamy Gaga i Chey- juz tez tatus   | 
|   |   | 
|  18-05-2007, 14:44 | #2 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |    fajnie, ze juz wszystko stalo sie oficjalne  bedzie dobrze!   | 
|   |   | 
|  18-05-2007, 15:19 | #3 | 
| Member |   

Dzięki za dobre słowa.  Oficjalne się stało to, co mnie i właścicieli Brendy bardzo cieszy. Biorąc pod uwagę dotychczasowy pech Maxa woleliśmy poczekać. Wreszcie i Maxior jest tatusiem !!!!! na razie małych stworków z widocznymi bijącymi serduszkami. Mamy nadzieję że wszystko dobrze się zakończy i na forum my również umieścimy zdjęcia zarówno zalotów pary jak i maluszków zrodzonych z tej miłości.   
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  18-05-2007, 15:22 | #4 | 
| VIP Member |   

Bożenko, koniecznie   Oprócz takiej normalnej radochy to jescze dodatkowo sie cieszę bo Brenda z Maxem zafunduja nam (mam nadzieję- ale to juz nadzieja do przyszłych włascicieli) nowe wilczaki z innych, niz dotychczasowe, linii  Czyli idzie nowe!  No może ne całkiem oddalone ale jednak nowe  Czekamy teraz z niecierpliwościa   | 
|   |   | 
|  18-05-2007, 19:20 | #5 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2006 Location: Warszawa 
				 |   

To fantastycznie! Strasznie podoba mi sie Brenda i Max! Na prawde mocno im kibicuje! Jestem pewna, ze dzieciaki bedą równie urodziwe co ich rodzice!!! Widziałam tez strone www Silver Power -> strasznie fajne macie zdjecia z dzieciakami i z Brenda -> rozczulaja  paaa | 
|   |   | 
|  19-05-2007, 00:50 | #6 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

O prosze, jak wspaniale, gratulacje! Maxowi i Brendzie rzecz jasna  My rowniez czekamy na maluchy-interesuja mnie wyjatkowo, bo Max bardzo mi sie podoba.  Wszystkiego najlpeszego achh i jak Wam fajnie, ciekawe, czy doczekam sie az Varg kiedys wreszcie zostanie tatusiem hehh   | 
|   |   | 
|  19-05-2007, 08:47 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2005 Location: bbbb 
				 |   

gratulacje dla przyszłych rodziców i hodowców     | 
|   |   | 
|  19-05-2007, 22:44 | #8 | 
| Silver Power |   

Bardzo dziękujemy za gratulacje    trzymajcie kciuki razem z nami .Pozdrawiamy.   | 
|   |   | 
|  20-05-2007, 16:09 | #9 | 
| Member |    Trzymamy, trzymamy. Zanim sie obejrzycie, a juz bedzie gromadka:                       
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | 
|   |   | 
|  20-05-2007, 21:20 | #10 | 
| Tmave Zlo |   

Gratulujemy i trzymamy kciuki. I już nie możemy się doczekać!

__________________   | 
|   |   | 
|  20-05-2007, 22:50 | #11 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |       | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 12:18 | #12 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2004 Location: Warszawa 
				 |   

Właśnie się dowiedziałam, że macie 10 -krotne szczęście. Gratulacje i pozdrowienia dla wielkiej rodziny.
		 | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 12:37 | #13 | 
| VIP Member |   

GRATULACJE!!!   To przez Maxa... chlopak uparl sie, ze musi nadrobic zaleglosci...   
				__________________ | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 12:43 | #14 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

WOW To jest coś! W takim razie WIELKIE gratulacje    | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 13:25 | #15 | 
| Silver Power |   

Witajcie  Bardzo dziękujemy za gratulacje. To również Wasza zasługa - dobrze trzymaliscie kciuki.  Gorąco wszystkich pozdrawiamy!!! | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 14:13 | #16 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   

A trzymali, trzymali....  jak za wszystkie wilczaste maluszki co się mają urodzić. Dziesięciokrotne gratulacje od Tinki et al !!!  Jedno jest pewne -jeśli małe odziedziczą po rodzicach urodę, wdzięk, charakter i rozum, to za chwilę będą zadawać szyku na wystawach i spotkaniach! I tego im życzymy z całego serca   | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 15:35 | #17 | 
| Member |   

Dziękuję bardzo za gratulacje i Wasze życzenia. Max jakiś dzisiaj poważniejszy. Chyba to się nazywa - przytłoczony odpowiedzialnością. Narozrabiali z Brendą.  Trafili w 10-tkę.           Niech się maluszki zdrowo chowają i trafią do kochajacych właścicieli, tego życzę szczeniaczkom, Małgosi i Wojtkowi oraz oczywiście sobie samej. Czekam na fotki maluszków i pięknych córeczek niańczących małe skarbeczki. A swoją drogą będzie tam się działo.... 
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 18:06 | #18 | 
| Member |         :gen  t   WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!! GRATULACJE DLA BRENDY I MAKSA !!!!!!!!! "10" - TO CHYBA REKORD ?????? | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 18:53 | #19 | 
| VIP Member |   

WOW !! Zaszaleli  ) Gratulujemy z calego serca i nadal trzymamy kciuki za szczescie tej "dyszki"  Na fotki czekamy .. Bozenko.. i jak?   | 
|   |   | 
|  17-06-2007, 21:16 | #20 | 
| Member |   

Super Gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wszystkiego naj dla mamy taty i maluszków oraz was dziadkowie       | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |