|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#14 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Z naszej czworki najgorzej wypadl Przemek - biedak jest tak zapracowany, ze nie mial kiedy pocwiczyc na dluzszych trasach... Wiec nie obylo sie bez pewnego "usztywnienia konczyn".... Z ciekawostek: - wygrala Dea spod Dumbiera. Sucz szla jak burza.... Ale gdy na nia patrze to mam przed oczami Dewi... Dlaczego? Spotkacie ja to bedziecie wiedziec... - na 100km mial startowac Akim Slnecny dvor, ale Goranowi wypadl wyjazd sluzbowy. Szykuja sie na jesien, wiec Joanna i Dewi - do rowerow i cwiczyc...! To pojedziecie spotkac sie z tatusiem.... - ze Balrog przebiegl to normalka, bo to przeciez brat Botisa.... Ale Elis BARDZO mnie zaskoczyl - utrzymywal bardzo szybkie tempo i rezultat tez widac - byl jednym z najmlodszych psow na biegu, a przegonil nawet Fasa Lupusa, ktory na slawnym biegu w Jevisovicach robil z nami bikejoring - 70km po gorach... Stracil na koncowce, gdy dogonilismy Balroga i Przemka i Mlody za nic nie chcial ich opuscic... I pomyslec, ze zastanawialam sie czy sie nam uda - tydzien przed biegiem zrobilam z psami wyjazd nad wode i Eligo przypiekl sobie lapke - skonczylo sie odciskiem. Balam sie, ze rana sie odnowi przy biegu i trzeba bedzie zakonczyc zabawe. Dlatego tez zbytnio nie szalelismy... Ale wszystko skoczylo sie dobrze - kontrole lapek przeszlismy spiewajaco i Elis po trasie zamiast zalec poszedl z Alinka na kapiel, a reszte czasu romansowal z kolezankami...
|
|
|
|