|
|
|
|||||||
| Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
| View Poll Results: Souhlasíte s tím, aby køí¾enci kanadské vlèice a NO bez PP byly zapisováni v registru ÈsV ? | |||
| ano |
|
15 | 17.86% |
| ne |
|
69 | 82.14% |
| Voters: 84. You may not vote on this poll | |||
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Své otázky jsem položila v podstatě na základě hledání smyslu celé ankety.
A ještě k chovu vlků v našich domácnostech: Vím,že někteří lidé chovají doma vlky,ale spojit je se psy se nikomu nepovedlo. Asi před 4-mi roky jsem byla v jedné záchytné stanici pro volně žijící zvířata.Mimo jiné tam byli i dva vlci.Maličká vlčice,která pocházela od člověka,co jí držel někde v prasečáku, a potom krásný vlčí samec.Oba žili odděleně v kotcích.Vlčice v menším,vlk ve obrovském betonovém a řádně zajištěném.Na první pohled jim nic nechybělo.Ale na "druhý" -to co bylo uvnitř kotců mělo s vlky pramálo společného.Hromádky nervů a psychické trosky.Vlky se prý snažili pustit dohromady,ale vkl vlčici napadal i v době hárání.Prý si vůbec neuvědomovali,že patří ke stejnému živočišnému druhu.K vybudování veliké ohrady,která by odpovídala všem bezpečnostním předpisům,nebylo peněz. Když tu padájí otázky o možnosti chovu vlka doma,je mi z toho smutno. No asi jsem moc velká citlivka. Podle mého názoru je to trápení,když se mu nemůže někdo věnovat alespoň tak,jako pan Hrach své Lupíně. Šedivák |
|
|
|
|
|