Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Thread Tools Display Modes
Old 26-02-2007, 18:39   #6
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Konrad:)
Na razie - i nie widać, żeby coś się miało zmienić - zaciąga nas w kierunku kuchni. Albo sam się tam udaje w wiadomym celu.
Poza tym nie wypada z TOWARZYSZA robić służącego.
Alez Krzysiu- przepraszam, ale mylisz pojecia Zdanie egzaminu Psa Towarzyszacego nie zmienilo nic z predyspozycji Eurysia do bycia Psem TOWARZYSKIM..
Wszechstronnie uzdolnione jednostki potrafia jedno i drugie

Quote:
Originally Posted by Konrad:)
Quote:
Originally Posted by Gaga
A kto zdawal z Eurysiem egazmin ?
Gaga !!! Nie mogę potraktować Twojego pytania inaczej, jak tylko szytą grubymi nićmi prowokację , ukierunkowaną na przyznanie się przeze mnie (Krzyśka) do udziału w tym wydarzeniu.
Przecież wiem, że dokładnie przeanalizowałaś informację źródłową i wyciągnęłaś właściwe wnioski , iż "współuczestnikiem" egzaminu nie mogła być Danka.

Jakby dla kogoś nie było to jeszcze jasne, wyjaśniam: skoro jest mowa o tym, że "do oceny doskonałej nieco nam zabrakło", ktoś za to musi być odpowiedzalny. A kto to może być ? No, kto? Wiadomo. Inna rzecz, że pies zdawał lepiej ode mnie, bo pomyliłem kolejność ćwiczeń.
No nie ! ja protestuje Ale niech bedzie ;p
Jak widze podzieliliscie sie : Danusia prezentuje walory urody Eurysia a Ty walory uzytkowe Eurypidesa I tu moge pozazdroscic bo np ja musze ciagnac oba wozki razem ,,,ech ciezki moj los....

No ale skoro sie przyznales, to daj sie namowic na szczegoly, jako mezczyzna z pewnoscia mniej nerwowo stanales do egzaminu niz takie baby (jak nie przymierzajac ja) i potrafisz na zimno ocenic co , jak i dlaczego poszlo Brakiem oceny doskonalej w ogole sie nie przejmuj, uwazam, ze zdajac egzamin na bdb z psem w wieku 15 miesiecy mozesz byc naprawde dumny! I chyle czola, naprawde
Pokazaliscie zreszta kolejny raz, ze wilczaki wbrew opinii jeszcze szeroko panujacej, jak najbardziej sa do szkolenia

Z plotek: niedawno Wasi szkoelniowcy byli z wizyta u nas na zajeciach i ujrzawszy nasze dwa potwory od razu wykrzykneli ze oni tez takiego maja u siebie Teraz beda chodzic dumni i bladzi, ze wyszkolili wilczaka

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote

Posting Rules