Quote:
|
Originally Posted by Narvana
Nikt nie twierdzi, ze Amber i Beti nie dostaly CACow. Albo ze dostaly go niesprawiedliwie czy omylkowo.
|
Ale CAC może być przyznany w każdej kategorii od klasy pośredniej w górę, więc dla mnie w wynikach jeśli o mnie chodzi jest wszystko OK
Natomiast dalej nie rozumiem uczestnictwa w BIS-ach Narodowych, dlatego ponawiam pytanie:
Quote:
|
Originally Posted by MonikaSz
A ja mam pytanko związane z wynikami. Mam nadzieję, że mi wytłumaczycie, bo ja zaliczyłam tylko 4 wystawy i niekumata jestem. Jakie psy mają prawo uczestniczyć w BIS-ach Ras Narodowych ? Zawsze mi się wydawało, że w 'zwyklych' BIS-ach występują tylko najlepsi przedstawiciele rasy w konkretnej kategorii: szczeniaki / juniorzy / dorosle (i teraz takze seniorzy) Czy w wyborze najlepszego psa / suki w danej rasie biorą udział wszystkie CAC-e ? A na BIS-y ida wszystkie CACIB-y ? Pewnie moje pytanie jest oczywiste, ale jak ktos wytlumaczy laikowi bede wdzieczna
|
Narvana - a co to za malinki ? Może być na priv-a jak nie chcesz pisać na forum. Fajna relacja, chociaż ciężko sie czytalo - jak dla mnie za mało używasz klawisza 'enter' :P