|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Galicyjski Wilk
|
Właśnie wróciłyśmy z Doną ze Słowacji (który to już raz???????? ) w dobrych humarach. Dona już jest po drugim kryciu, i dzisiaj to tak się panna rozkręciła że ją do samochodu nie mogłam dowołać.
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...nia/?g2_page=2 http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...nia/?g2_page=2 To są zdjęcia z dzisiejszego spotkania. Dla Dony szukaliśmy doświadczonego psa, ale takiego który swoim wyglądem porwałby nas od razu, wilczego z odpowiednim charakterem. No i padło na Arona. Teraz pozostaje nam już tylko czekać ( no i jeszcze pewnie jedna wycieczka na Słowacje ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
love and terror
|
czekamy, czekamy...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
No to super!!! Pozostaje teraz czekac... mysle ze pokrycie kilku krotne jest o wiele bardziej skuteczne, wiec macie duuze szanse! Pozdrawiam i trzymam kciuki
![]() Kurcze nie widze zdjec
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
no ja niestety też nie widze fotek, a na Waszej www znaleźć nie mogę
|
|
|
#5 |
|
Head like a hole
|
Pozwolilem sobie to naprawic
|
|
|
|
#6 | ||
|
Galicyjski Wilk
|
Quote:
Quote:
Mimo iż byłam u znawcy problemu rozrodu, w Myślenicach, usłyszałam to co u każdego innego weta, po pytaniu , który to dzień cieczki następowało...to jakieś zaburzenia hormonalne. ech, tak więc tylko wnikliwa obserwacja suki mi pozostała, niestety Dona sama nie wie czego chce, dlatego na liczniku samochodu wyskakują kolejne cyferki. Pocieszające jest tylko to że uwielbiam Słowację i za każdym razem w duszy cieszę się na tę drogę Teraz czekają mnie tylko dni niepewności co z tego będzie i czy wogóle coś |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Galicyjski Wilk
|
No i kolejne spotkanie za nami, jeszcze trochę a Słowację będę traktować jak drugi dom
Na całe szczęście zawsze wita nas tam przepiękne słońce, ech...aż chciałoby się po górach pobrykać. Jak na ten sezon spotkań nam już chyba wystarczy
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Czekamy z niecierpliwoscia
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tmave Zlo
|
I trzymamy kciuki!
|
|
|
#10 |
|
Galicyjski Wilk
|
Teraz juz śmiało można powiedzieć że Dona zostanie mamusią
Właśnie wróciłyśmy z badania USG które pokazało całą gromadkę narazie bardzo malutkich szczeniaczków Dona poczuła chyba juz powagę sytuacji , bo nawet nic a nic nie miała przeciwko takiej ingerencji w jej futro, a zostało ono poważnie ogolone i teraz może jej mocno podwiewać od spodu trzeba bedzie uważać na przeciągi.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
To sie strasznie ciesze
Wycieli Donce futro? Na szczescie Iowa nie musiala przez to przechodzic i futro pozostalo nienaruszone Co do zdjecia usg to nic to! najwazniejsze ze bedziecie miec szczeniaki! jeszcze raz gratulacje dla przyszlej mamy! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
love and terror
|
wow
super teraz trzeba czekac... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Tmave Zlo
|
Brawo! ściskamy i trzymamy kciuki!
|
|
|
#14 |
|
VIP Member
|
No Magda! Gratuluje ! Teraz juz tylko czekamy na nowe maluszki
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
gratuluję i czekam na szczeniaczki
|
|
|
#16 |
|
Galicyjski Wilk
|
ponieważ dzień powiękrzenia stada się zbliża wielkimi krokami Dona jako wzorowa przyszła mama postanowiła zadbać o nowy dom...za pracę zabrała się fachowo
a na efekty nie trzeba było długo czekać a oto jama w pełnej okazałości choć szczerze mówiąc zdjęcie nie oddaje ogromu, fakt jest taki: Dona wraz z Penny mieszczą się tam obie, aż strach pomysleć jak bedzie wyglądał "nowy domek" dgy urodzą się szczenieta
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
love and terror
|
łuf, niezle!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
wow!!! niesamowita to jama!
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Distinguished Member
|
Teraz pozostaje już tylko wyszkolić Tomcia, żeby wczołgiwał się do nory za Donką i przynosił szczeniaki do ważenia
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|