![]() |
![]() |
|
_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Mne tu tie vase prispevky pripadaju ako vymyslanie problemu tam kde ziaden nie je. Monika, ak sa vam zda tato diskusia zbytocna, vsimnite si, kto ju zacal. Mozno teraz farba v databazi nefunguje ako sa ma, ale ked Margo tvrdi, ze je v stadiu prerabania (a ja teda viem, aka je to robota prerobit databazy a podobne veci), tak si nejaky cas pockam a ked sa to nezmeni, potom sa dajme tomu zacnem pytat, kde to viazne.
Dalsia vec - vlkoseda farba v rodokmeni je jedna vec - vsetci dobre vedia ze stenata CVciek, pokial nemaju tatka cezpolneho orecha, su vlkosede (a predpokladam, ze by toho orecha museli mat z oboch stran, aby vlkosede neboli - vzhladom na dominantnost tohto zfarbenia), a ze sa rodokmene vydavaju vo veku, ked sa o definitivnom odtieni vlkosedej este vobec nevie. Da sa tipovat, viac nie. Zato pre mnohych ludi je celkom podstatne, aky je odtien. Niekto uprednostnuje striebristu, niekto tmavosivu, niekto hrdzavu a niekto az tmavohnedu (vsetko v ramci regulernej vlkosedej s maskou). Takze to ze sa to aspon niekde (a navyse neoficialne - cize vam neuskodi, ak uvedu iny odtien u vasho CVcka ako ste vy presvedceni + mozete poziadat o zmenu) uvadza, urcite nemoze byt na skodu. Anyway, nechce sa mi viest siahodlhe diskusie na temu ci je wolfdog stranka o nicom alebo nie (a toboz nie pod hlavickou diskusie o farbach), web je zatial verejny a pokial niekomu nesposobuje ujmu (bez ohladu na to ci to cita alebo nie), jedine riesenie pre vas je necitat ho. Co robite s drvivou vacsinou webov. Ak vam sposobuje ujmu, skuste vyhladat pravnika, ale myslim ze kazdy rozumny pravnik vam povie ze ujmu si sposobujete sami, pripadne si ju namyslate. Howhg, dohovoril som...
|
|