Quote:

| 
					Originally Posted by Gaga

...pozostaje nam  tylko mocno trzymac kciuki za mlodziezowe zwyciestwo Eurysia.Trzymamy kciuki ! | 

Dzięki, dzięki, dzięki 

- zrobimy co w naszej mocy. Euryś jest już umówiony u wizażystki, fryzjera i Tymochowicza 

- ja też, bo przecież występujemy razem. 

Quote:

| 
					Originally Posted by Margo

...Ale jeszcze tylko dwa tygodnie - jak maluszki rozjada sie do nowych domow to wracamy do gry....    | 

A my wtedy chodu 

, bo myszy harcują, jak kocur śpi, albo jest czymś zajęty.
	Quote:

| 

Po Czestochowie Eury do listy osiagniec dorzucil juz sobie pierwsze Zw.Mlodziezy i jeszcze tytul Najlepszego Juniora.. | 

Cholera, jakby ktoś mi powiedział, że do Częstochowy pojadę, nie z pielgrzymką, tylko żeby pobiegać w deszczu po mokrej i śliskiej trawie, na dystansie 400 metrów, puknęłabym go w głowę Eurysiowym kagańcem! 

Pot, krew i łzy - tym okupiłam sukces naszego gwiazdora. Pani sędzia, nie wiadomo czy "zachwycona wystawianymi", czy przez zagapienia się, przegoniła Ewę i mnie sześć razy dookoła ringu. Małżonek stał sobie z boku, palił papierosa 

i okazywał zadowolenie z wyników - a jeszcze niedawno marudził coś na forum o "babskiej" mafii", gnębiącej wspaniały męski gatunek. Chyba poszukam innego partnera na wystawy 

, bo ten dał dodatkowo plamę, idąc sobie z psem na spacer, gdy już wywoływano do  porównania.
	Quote:

| 

...teraz pewnie ma ochote w szybkim tempie zakonczyc Ml.Championat...    | 

"Jak nie my, to kto, jak nie teraz, to kiedy?" 

- to tylko cytat, ale dobry - nie?
Poza tym w sensie moralnym i prawnym poczuwamy się do obowiązku wypełnienia warunków umowy kupna-sprzedaży szczeniaka CsV od Szanownej Hodowczyni z Peronówki 

. A tak naprawdę wystawowe szaleństwa sprawiają nam dużą frajdę. Tylko znajomi trochę się dziwią (i z troską na nas spoglądają 

), że na weekendowe spotkania można się z nami umówić dopiero na drugą połowę listopada. No cóż..., są sprawy ważne i ważniejsze 

.
Do miłego!