Quote:
Originally Posted by Margo
"Gminy"? Biorac pod uwage wielkosc Polski to sa to znaczace sukcesy uzyskane w sporym kraju.... :P
|
Nie ma to, jak statystyka ! Gdy się weźmie pod uwagę, że powierzchnia województwa małopolskiego to mniej więcej 1/3 powierzchni Słowacji, to faktycznie jest nieźle.
Quote:
Na obozie byl Aman (Envy) - dokladnie to samo dobre wychowanie jak u Eurego. Chyba tylko Eresh i Eligo jakies takie od innej mamy.... 
|
Nie obrażaj rodzeństwa naszego psa !!! Musimy przyznać, że Euryś na wystawach zachowuje się wyjątkowo grzecznie, a w domu bywa różnie. N.p. poszedł w ślady braciszka Eligo i "zapoznał się" z kurą (sąsiadów), co na zawsze uniemożliwiło jej wniesienie istotnego wkładu do "do rosołu".

; z Rudym (kotem) wybrali się robić porządek z osami, które zagnieździły się w pobliżu domu, a skutek był taki, że Rudy miał łeb jak sagan, a Euryś nos jak słoń, i trzeba było w trybie awaryjnym zasuwać do weterynarza

; a już boki można zrywać, jak się zobaczy Dankę ganiajacą Eurysia dookoła domu

, a to w celu ukarania wyżej wymienionego za kolejny wykopany w ogródku krzaczek
Quote:
Nie - to taka babska solidarnosc....
|
SOLIDARNOŚĆ !!! ??? To MAFIA, a dowód macie na zdjęciu Gagi wyżej.
Quote:
Originally Posted by Joanna
Ja chyba nie gratulowałam. Troszkę późno, ale za to szczerze!
Swoją drogą łezka mi się w oku zakręciła, jak zobaczyłam w Lazne Olę i Amana (Enviego). Pamiętam małego urwisa z Katowic. A tu.... byczysko. Ciekawam Eurypidesa (a Dewulec jeszcze bardziej).
|
Wielkie dzięki; przy okazji: my nie zawsze nadążamy z gratulacjami dla wszystkich, ale to wyłącznie z tego powodu, że sukcesy sypią się lawinowo, a my ostatnio trochę jeździliśmy "śladami Kolberga" - jak dojdą mioty F, G i H, to przyjdzie chyba na początku sezonu wystawowego zastosować formułę: "To whom it may concern". :P