Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2006, 09:48   #11
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Quote:
Originally Posted by calwen
aka chov. stanica mava kvalitne stence za rozumne peniaze(najlespie sr)? nie kvoli vystavam, len kvoli zdravotnemu stavu, pripadne akeho psa mam hladat v rodokmeni?
O kvalite steniat je takto nie jednoduche vraviet, chovatelskych stanic je na slovenku dost (a myslim ze asi vsetky za rozumne peniaze), a len z niektorych by som ja osobne stena nebrala. Ale pisat tu ze z ktorych nie, to mi pride take ohovaracske. Navyse niektore chovatelske stanice maju este len prvy vrh, a tak tazko povedat, ako sa staraju. Ak mas zaujem o plemeno, najlepsie pozriet na vystavy, alebo napriklad aj teraz v lete na tabor a popytat sa ludi, ako su spokojni so stencami. Pripadne si pozriet inzeraty na wolfdogu, a dohodnut si s majitelom stretnutie, pozriet si, v akych podmienkach drzi stence. Zavisi aj od toho, kedy stena chces, ci hned, alebo az neskor... Treba si uvedomit, ze sucky CsV haraju zvycajne len raz do roka, a tak su obdobia, ked steniat niet a zas obdobia, ked ich je vela...
saschia jest offline   Reply With Quote

Posting Rules