|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  19-06-2006, 14:39 | #1 | |
| Senior Member |   Quote: 
 Mruknal na sedziego gdy mial okolo 7 miesiecy chwycony znienacka za tylek. I tyle. | |
|   |   | 
|  19-06-2006, 15:10 | #2 | |||
| Tmave Zlo |   Quote: 
 Temat postu: wyniki wystaw Wysłany: 02 Cze 2003 - 23:23 #2754 Quote: 

__________________   | |||
|   |   | 
|  19-06-2006, 15:35 | #3 | |
 Wiem jednak ze takie posty jak Twoj to dzialania zamierzone jako atak na mnie, co od dawna z kolezanka Gaga uskuteczniacie, dlatego dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja problemu agresji nie mam! I w ten watek sie nie mieszam. | |
|   |   | 
|  19-06-2006, 16:28 | #4 | 
| Senior Member |   

Moze Bozenko masz racje, patrzysz na spokojnie ale mozna sie wkurzuc jak ktos ciagle pisze o dobrych relacjach a co sie odezwe to po mnie jada.  Joanno jesli zle Cie odebralam to przepraszam ale wydaje mi sie ze takie sugestie akurat W TAKIM watku sa nie fair, tym bardziej ze w tym temacie nie mam sobie ani psu nic do zarzucenia. | 
|   |   | 
|  19-06-2006, 16:40 | #5 | |
| Tmave Zlo |   Quote: 
  Bardzo mi przykro, że Cię rozczaruję, ale nie jesteś dla mnie pępkiem świata.  A ten temat nie dotyczy ani Ciebie, ani Ambera, ani - tym bardziej - psiej agresji. Czytaj łaskawie ze zrozumieniem. A jak nie umiesz spojrzeć na pewne sprawy z dystansem i z perspektywy innej niż czubek Twojego nosa, to może faktycznie nie zabieraj głosu w dyskusji. A swoją drogą: uderz w stół, nożyce się odezwą. Acha i nie mów mi o atakach na Twoją osobę, bo w tym momencie nie wiem, jak rozumieć Twoje wypowiedzi o mnie w formie "ta kobieta z Warszawy". Jako szczyt życzliwości? 
				__________________   | |
|   |   | 
|  19-06-2006, 20:40 | #6 | |
 Jezeli tak reagujesz na slowo przepraszam to cofam je i nie zamierzam z Toba wiecej rozmawiac. | |
|   |   | 
|  23-06-2006, 16:59 | #7 | |
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   Quote: 
  To znaczy, że warcząc po prostu ostrzega (zresztą nie dziwię się, skoro facet był jeszcze młody i znienacka go złapano). Gdyby próbował szarpnąc to byłby atak. A że ostrzega, to przecież nie znaczy, że zaraz na pewno rzuci się, aby odgryźć łapę    . | |
|   |   | 
|  23-06-2006, 17:55 | #8 | |
| Tmave Zlo |   Quote: 
 A w temacie sedziowania. Znajoma byla teraz w Helsinkach z hovkiem. I opowiedziala, ze tam podczas oceny sedzina kladla glowe na karkach psow przekladajac im rece przez grzbiet, z nienacka odwracala sie i wtykala im palce do dzioba zeby cos jeszcze sprawdzic. I zaden z tych psow NIE MIAL PRAWA mruknac. Taka kultura. 
				__________________   | |
|   |   | 
|  23-06-2006, 21:39 | #9 | ||
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   Quote: 
 Dzięki. To owszem nie jet zbyt sprawiedliwe, ale cóż :P . | ||
|   |   | 
|  27-06-2006, 23:30 | #10 | |
| VIP Member |   Quote: 
   Ale i tak smutne bylo to co mamy tez w Polsce - taki Amberek, ktory warknie wyleci z ringu. Ale piesek wygladajacy jak owczarek niemiecki dostal "wybietnie obiecujaca". Tak samo jak strachajlo (czyli wloski piesek kladacy sie ze strachu przed panem sedzia)... Minelo pare latek - Amberek dorobil sie calego zestawu egzaminow, a gdzie ten wloski piesek? Gdzie wybil sie niemiecki piesek? NIC & NIGDZIE... Niech wiec sedziowie wywalaja warczace psy z ringu - bo te mozna podszkolic i krzywda sie im nie stanie. Ale niech wywalaja tez te inne, bo ani z ONa nie wyrosnie wilczak, ani z psach strachliwego nie bedzie "uzytka"...   
				__________________ | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |