Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Thread Tools Display Modes
Old 31-05-2006, 12:26   #14
Polaskova
Junior Member

Milý pane Černohorský,

doufám, že jsem správně pochopila, že Jozefína je Vanda a tedy že se stále mluví o mé stížnosti.

Vidím vás téměř denně a skutečnosti, že vaše péče o psa není v pořádku jsem si všimla již někdy na podzim roku 2003.

Nemám potřebu řešit cizí problémy a cizí lidi dokud to není do očí bijící a dokud mi nepřipadá problém závažný.

Už několikrát jsem vás viděla, jak vyletíte večer z domu s Vandou která sotva jde a jen co jí odvedete na trávník tak močí pět minut v kuse. Je mi jasné, že ste s ní od rána nebyl venku.
Děláte to pravidelně.
TUTO NENÍ ZODPOVĚDNÁ PÉČE O PSA!

Je tady mnoho čtenářů, kteří by měli vědět jak je třeba se o psa postarat. V chovatelských potřebách mi paní prodavačka o vás říkala, že když nemáte peníze tak Vanda prostě nedostane najíst a prý to děláte Vandě odmalička.

Myslím si že ať je to čs. vlčák nebo třeba ohař, štěně má jíst pravidelně.

Teď jsem vás asi týden neviděla a doufám že až vás uvidím bude Vanda v pořádku. Jestli ne, nebudu se na tojenom dívat. Pokusím se najít nějaké řešení.

Několikrát jsem s vámi mluvila. Když jsme se bavili v obchodě s krmením tak jste byl normální mladík. Když jsem vás pak viděla s vyhublým psem a ptala jsem se, co s Vandou je tak jste byl neurvalý a sprostý.

Chodíte v rozhrhanem oblečení a s mastnymi vlasy. Myslím si že nejste ani schopen se starat o Vandu, nejste-li schopen zajistit sám sebe.

Polášková
Polaskova jest offline   Reply With Quote

Posting Rules