Zurück   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Antwort

Themen-Optionen Ansicht
Alt 03-11-2015, 11:00 PM   #1
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

Benutzerbild von Wonderfull Wolf ES

Standard

Zitat:
Zitat von Baja Beitrag anzeigen
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o dodanie do mapy hodowli nowo zarejestrowaną Hodowle Wataha z Brzozowego Sadu zarejestrowaną w Związku Kynologicznym w Polsce /accorde F.C.I. 4971/W z dnia 12. 08.2014.,/accorde F.C.I. 664/14 ; Elżbieta Czaja 46-100 Namysłów Brzozowiec 93 ; woj. opolskie Pozdrowienia Baja Leśny Kamrat
Poniżej, a w sumie powyżej (wcześniejsze posty) masz info, że do jednej z takich baz możesz dodać namiary sama przy spełnieniu jej warunków. Nie wiem kto zarządza bazą "polską", ogólnowilczakową. Polecam kontakt z administratorem.
Obawiam się, że napisanie tego tutaj nie wystarczy. Nie jest to moja złośliwość, tylko bazowanie na doświadczeniu

Geändert von Wonderfull Wolf ES (03-11-2015 um 11:02 PM Uhr)
Wonderfull Wolf ES jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 03-13-2015, 07:41 PM   #2
Baja
Junior Member

Benutzerbild von Baja

Standard

Zitat:
Zitat von Wonderfull Wolf ES Beitrag anzeigen
Poniżej, a w sumie powyżej (wcześniejsze posty) masz info, że do jednej z takich baz możesz dodać namiary sama przy spełnieniu jej warunków. Nie wiem kto zarządza bazą "polską", ogólnowilczakową. Polecam kontakt z administratorem.
Obawiam się, że napisanie tego tutaj nie wystarczy. Nie jest to moja złośliwość, tylko bazowanie na doświadczeniu
nic z tego nie rozumiem . Kilka razy wpisywałam w diagram zaktualizuj dane badania Baji, zapowiedź miotu i informację o nowej hodowli. Nigdzie tego nie widzę . Nie wiem kto tu rządzi i z kim i jak rozmawiać . Czy ktoś mógłby mi pomóc
Baja jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 03-14-2015, 12:42 AM   #3
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

Benutzerbild von Wonderfull Wolf ES

Standard

Zitat:
Zitat von Baja Beitrag anzeigen
nic z tego nie rozumiem . Kilka razy wpisywałam w diagram zaktualizuj dane badania Baji, zapowiedź miotu i informację o nowej hodowli. Nigdzie tego nie widzę . Nie wiem kto tu rządzi i z kim i jak rozmawiać . Czy ktoś mógłby mi pomóc

Dane powinno się odświeżać po aktualizacjach, które nie są robione aktualnie. Jak na głównej stronie wchodzisz w zakładkę "baza danych" to pod paskiem, w który można wpisywać imię psa, nazwę hodowli widnieje data ostatniej aktualizacji.
Rządzi administrator, a raczej administratorka i to do niej najlepiej przesyłać wszystkie informacje - ewentualnie możesz je wysłać prywatną wiadomością do mnie a ja prześlę dalej
Wonderfull Wolf ES jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 03-14-2015, 08:00 PM   #4
Wercyngetoryks
Junior Member

Benutzerbild von Wercyngetoryks

Standard

Unter Wolfen FCI

Rudawa - małopolska

Śląska 70

http://www.unterwolfen.com/