Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Żywienie i zdrowie

Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje....

Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2014, 12:08   #29
Emi
Junior Member

Emi's Avatar

polak wiesz co lubię powtarzać odkąd mam wilczka? że wilczak uczy pokory

Mam wrażenie, że jakiekolwiek badania był Ci nie podesłała zawsze będą "be i fuj" nawet jeśli czasopismo które je opublikowało to najwyższa półka. Tak się składa że doskonale wiem które badania brać na poważnie, bo sama "siedzę w nauce" i na cały etat a może i na dwa I publikuje również. Nie uważam się za autorytet w kwestii żywieniowej, ale umiem czytać wyniki badań i je analizować bez uprzedzeń. Dlatego poprosiłam Cie o podesłanie czegoś wiarygodnego co przemawia za "twoją" teorią. Grin nie potrzebuje, ale ja tak. To trochę takie zboczenie zawodowe
Warto mieć swoje zdanie i umieć go bronić/tj. uargumentować/, ale mimo wszystko życzę większej otwartości umysłu. Przy wilczaku się bardzo przyda. Naprawdę /bez złośliwości/

teoria spisku? O LOL

znudziła mi się ta dyskusja nic dobrego z niej nie będzie. no to czary mary i znikam miłego dnia wszystkim

edit: zapomniałam podziękować Padre za linka, nie widziałam wcześniej, daje do myślenia.

Last edited by Emi; 19-02-2014 at 13:04.
Emi jest offline   Reply With Quote

Posting Rules