Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Thread Tools Display Modes
Old 24-02-2006, 12:06   #6
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

No nevím, jestli už vládne cenzúra nepohodlných už i na Wolfdogu - příspěvek mi nešel odeslat, tak snad teď vzpomenu vše, co jsem napsala.
Nevím, co je zajímavého na tom, že Klub spolupracuje s Dr. Dostálem ? Snad jen ,že nynější CHK konečně začala :0))) a to je pokrok. Bývalá CHK s Dr. Dostálem a jinými spolupracovala také to je přeci logické - odborníci spolupracují s odborníky a nepotřebují to nikde oslavně vyvěšovat na net. Znalosti pana Hartla, Nadi Šebkové, Moniky Soukupové a Jindry Jedličky ovšem nepotřebovaly tolik osvěty jako nynější komise. Snad by pan Dostál (kterého si velice vážím a znám dost dlouho z přednášek, výstav, seminářů, odborných prací a kynologie obecně) měl začít u nynějjší CHK se svojí oblíbenou přednáškou na téma Selekce DKK u ČF.
A snad i plán chovu se stane skutečně plánem chovu a ne jen seznamem většiny chovných zvířat....
Ovšem Dr. Dostál nemůže znát dokonale populaci ČSV, takže může poradit spíše jen teoreticky. Ale mám obavu, že se nám brzo bude velice hodit :0( i prakticky.
Sláva osvětě genetických znalostí V KCHČSV.
PS. Odmítám diskutovat na bulvárním wolfdogu. Klub se ovšem bojí podívat pravdě do očí, takže diskusi a komentáře nepotřebuje, protože je vše OK. A ještě poznámka: odborníkem na genetiku se nestanete po přečtení 2 knih, pár opakujících se článků na netu a shlédnutí TV pořadů, i když máte dojem, že už víte vše....
Eva
rocco jest offline   Reply With Quote

Posting Rules