|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
moje foteczki:
https://plus.google.com/photos/10353...281?banner=pwa
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Noooo, fotki super Magda
Biesa miny na ostatnich są bezbłędne A jak wyniki? Ktoś coś zdradzi czy czekamy aż zwycięzcy sami się będą chwalić? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Z Facebooka wiadomo, że:
Bite Pilkoji Girios Dvasia-CWC, res. CACIB, a tym samym nowy Champion Polski Everett Wilk z Polskiego Dworu - CWC, CACIB, Zwycięzca Enid Wilk z POlskiego Dworu - CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB Gratulacje!!!! A jak Ozzy? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Skoro reszta nie jest jeszcze online to napisze co wiem, Ozzy dostał doskonałą i res. c-costam i w ogólnej klasyfikacji psów ma 2 lokatę, a 3 ma Ellander.
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Ozzy CWC i R. Cacib, weteranki nie bylo.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
czuły barbarzyńca
|
Bies lokata 3/3
Oko zbyt otwarte i za mało migdałowate (ja tam bym znalazla jeszcze parę wad, ale nie bede pluć na własnego psa nadmiernie ), ocena doskonala.Poza tym juz tradycyjnie wyszlo z nas wsiurstwo Pani sedzia bardzo ok, nie mam do czego się przyczepic - obmacala, obejrzala, pogrozila mi paluszkiem za zle zachowanie - i na koniec wybrala ladniejszego z braci "E" Gratki dla zwyciezcow, dzieki za mile spotkanie - mielismy naprawde udany dzien Last edited by anula; 24-08-2013 at 23:39. Reason: takietam |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
>Dżem doberek<!
/Quote:
Ocena: doskonała. Lokata: I Medal: złoty. I coś takiego: CWC/CAC oraz Res.CACIB, bo z jakimś psem nas jeszcze porównywano /znajdę czas to spróbuję rozszyfrować te skróty -przy tym były krzyżyki / Było nam fajnie i cholernie miło: spotkanie "po latach" z Daivą sprawiło mi wielką radość, spotkanie z Alą oraz Magdą /i "moim" Liszkiem -"trala-liszkiem"/ -jak zawsze radosne. Anula -wielką nam radość sprawiłaś swoją obecnością /pozdrowka dla Obu Twoich Mężczyzn/. No i klasycznie już refleksja.... Cokolwiek dziwacznie jest występować na lodzie..... hala w Białym, to /jak się dowiedzieliśmy i zobaczyliśmy/...... lodowisko! Wszystko było pokryte matami, ale i tak było mokro /i mokre coś kapało z dachu tu i ówdzie/. Mocno się bałam, że przyklejony do podłoża Ozzik przeziębi sobie "walory". A jego kłaki /w ilości sporej Co do ocen, to jako że się nie znam, jak zwykle się bardzo chętnie "podzielę"... Ozzik -nie wiem. Ale ogrooomny plus, bo pozwolił p.Sędzinie by sama sprawdziła mu uzębienie. Dobrze, że nie miał za mocno sprawdzanej sierści, bo to sypanie się okrutne jest. Bies -nie będę demonizować... nie rozumiem tego "łał" z powodu dwukrotnie postawy prawie pionowo-bojowej z włączonym "traktorem" -ma chłop charakter, to i burknął. Ale do konsumpcji rywali przecież nie doszło. Dziewczynka Daivy urokliwa /jak to od Daivy Zmyłka bardzo ładna i zgrabniutka. Taka >dziewczynka< Hmmmmm.... dziwna sprawa. Miałam stresa. Ale nie ringiem... moje myśli krążyły wśród wyobrażania sobie jak zostaniemy schlastani przez >najlepszych w rasie<, co niestety widać nawet po mojej grobowej minie. Podsumowanie: to był bardzo udany dzień(*). Dzień pod znakiem wilczaków. W domu Wilczakowcy, w drodze Wilczakolubna, w Białym wilczaki i mili sercu Wilczakowcy. Ala, Anula, Daiva, Magda -dzięki! /podałam alfabetycznie, byście mi się nie "fochały" za kolejność ... (*) -nawet kilka dni. >Gorole< -tylko z Wami wznosić toasty kumysem za nasze "dziecio-ogonki", bo czas pięknie się wtedy snuje meandrując!
Last edited by Puchatek; 25-08-2013 at 19:26. |
|
|
|
|
![]() |
|
|