Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Thread Tools Display Modes
Old 18-06-2013, 17:26   #28
szodasi
Junior Member

szodasi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fori View Post
Weterani milczą, jak napisała Rona , ale pozwolę sobie napisać, że ja nie jestem fanem chamstwa w jakiejkolwiek formie, nawet tego hipotetycznie uzasadnionego. Szokuje mnie, że po jednym poście masz śmiałość oceniać kogoś i nazywać go leniem (celowy skrót myślowy, w celu zademonstrowania jak można zinterpretować cudzy wpis).
Jak już pisałam w jednym z poprzednich postów w temacie..Tak wiem, że jestem "BE" bo tak uważam - i napisałam to... Mam drzeć szaty, bo tak uważam?

Quote:
A na forum oprócz przycisku "szukaj" jest jeszcze i też działa "delete" - pozwala wykasować nadmiernie emocjonalne i "niegrzeczne" posty
Możliwe, że mój post był uznany za niesympatyczny, a na pewno sarkastyczny. Chamski? Oczywiście, możemy nie nazywać rzeczy po imieniu...
Jak inaczej nazwać zachowanie, gdy ktoś zadaje pytanie na forum - zanim wcześniej nie sprawdził czy może już gdzieś na tym forum jest na nie odpowiedź?? Szczególnie, że kilka lat się waha (ależ się uczepiłam tego sformułowania aj waj;P " Oszczędnością czasu? " Więc Leski bardzo ceni swój czas w poszukiwaniu odpowiedzi... ta cecha na pewno pomoże mu w wychowywaniu nowego domownika

Quote:
leski, ze swojego doświadczenia polecam spotkania wilczakowców przed wzięciem psa!!! Jest to najlepsze źródło wiedzy, przeglądu psów, charakterów, zachowań i najcenniejsze znajomości z wartościowymi Ludźmi, którzy w naprawdę trudnych momentach pomogą Ci rozwiązywać trudne sytuacje ze swoim burym
Absolutnie się z tym zgadzam i podpisuje wszystkimi kończynami

Posting Rules