|   |   | 
| 
 | |||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  08-06-2013, 23:41 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2013 Location: Rudawa / małopolskie 
				 |   

Cherrinka od wczoraj w domku! Było trochę problemów ze starszą DONką, nie akceptowała. Ale dziś poszła po rozum do głowy i już jest dobrze. Z młodszą szaleją jak głupie   Więcej zdjęć na FB i stronce jak w załączniku. A tu jeszcze link do filmu: PS Obroża jest chwilowo czerwona... Czekam na zamówienie   
				__________________   Last edited by Wercyngetoryks; 08-06-2013 at 23:44. | 
|   |   | 
|  09-06-2013, 10:45 | #2 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Joanna i tak dobrze, zanim nasza Lala poznala Urcia to minelo sporo czasu najpierw sie zapoznawali przez plotek dopiero pozniej nosem w nos   a teraz super kumple do lania sie   
				__________________ Ja & Urciowaty | 
|   |   | 
|  09-06-2013, 12:00 | #3 | |
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   Quote: 
  Z Cresilem zapoznała się bez płota i smyczy dopiero, jak miał 4.5 miesiąca - łatwo nie było, ale teraz jest już względnie ok   | |
|   |   | 
|  09-06-2013, 13:14 | #4 | 
				 |   

"Gnębić" sobie może, to nie jest  krzywda, tylko zabawa i wychowanie. Tyle, że przestała warczeć tak chamsko. Ja jestem nie przyzwyczajona do takiego zachowania, bo kiedy przywiozłam Szelmę to miłość zaczęła się po 5 minutach    
				__________________   | 
|   |   | 
|  09-06-2013, 13:31 | #5 | |
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   Quote: 
  I to zdecydowanie tak, że krzywdę może zrobić, bo jest mniej więcej tak delikatna jak kilka słoni w składzie porcelany, babol wstrętny  Zresztą, jak Cresek miał 5 miesięcy to go "przedziurawił"a troszkę i biedak długi czas z blizną na pyszczku chodził - oberwało mu się za gryzienie po uszach  Ale z czasem jest coraz lepiej, mam nadzieję, że u Was też będzie  A miłość Szelmy i Cherrinki widziałam - super się razem bawią, można oglądać bez przerwy!   | |
|   |   | 
|  10-06-2013, 00:03 | #6 | 
				 |   
				__________________   | 
|   |   | 
|  10-06-2013, 12:57 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2010 Location: Wrocław 
				 |   

Fajna wariatka z niej    | 
|   |   | 
|  |