|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Kolejna panna na gigancie trafiła pod naszą strzechę.
Eury tym razem zadowolony, bo tylko a tu trafiła się piękna białogłowa - i nie szkodzi, że brunetka, bo innych zalet niewieścich bez liku miała - było z kim popląsać.... - przed kim się poprężyć..... - komu nasobaczyć... - kogo pomolestować.... Aby dogodzić partnerce Euryś ograniczył nawet - choć nie bez oporu - swoją dzienną rację żywnościową, bo zawsze to lepiej brzmi jak się usycha z tęsknoty a nie z głodu Ograniczył, ale bez przesady.... ... smakowało ! Po obiedzie rożne ciekawe myśli przychodzą do głowy.... Co ty na to, kochanie? ![]() Sunia domu nie szuka, już go ma |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Distinguished Member
|
Śliczna sunia, a Eury fantastyczne minki strzela
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tmave Zlo
|
Korzystając z pogody próbujemy czasem pospacerować z trzypakiem. Niestety, upały zmuszają nas (w sensie mnie i Dankę) do wycieczek "o zachodzie". Wtedy, rzecz jasna, budzą się demony - te krwiożercze paskudztwa są wszędzie i tym bardziej wrażliwym humory psują.
![]() ![]() Odbijania sobie na najmniejszych nie usprawiedliwiają leciutkie prowokacje - Tu Eury jako ŚCIGANY ![]() Gnojek, w swej nazwijmy to radości z życia, ignorował upierdliwe towarzystwo i bawił się świetnie ![]() ![]() ![]() Miał nawet romantyczny moment ![]() A Dewulec niedogodności znosił z pobłażliwym uśmiechem na pysku ![]()
Last edited by Joanna; 20-05-2013 at 16:07. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Jaka tam radość z życia - po prostu "piętował" przed komarami
.CUDNY jest! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tmave Zlo
|
Moja gadzina. Wyhodowana przez Gorthan Kennel. Kraken Kragdob
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Synek Eurego
Weekendowy tata z doskoku koryguje błędy wychowawcze popełniane przez wrażliwe i delikatne niewiasty, Joasię i Dewi, i - jak trzeba - stawia rozpieszczonego młodzianka do pionu. Godność i dostojeństwo samca familias (parametry pomijam ) mają niewątpliwie łagodzący wpływ na niezwykle kreatywnego w pomysłach buntownika GorthankaAniu, miło Cię "widzieć". Jak Wam się wiedzie z Foraskiem? Pozdrawiamy. Eurysie |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Słodziak z niego i przepiękne minki robi Podziwianie Eurysia, Dewi a teraz radosnego szczyla to ogromna przyjemność i i z radością siadam do oglądania kolejnych fotek My okres durny i chmurny mamy za sobą. Po stracie Joya, Foras nadal Go szuka, we wszystkich wspólnych miejscach, zakamarkach lasów i mieście, i w każdym napotkanym rudzielcu... Niestety strata przyjaciela dodała mu sporo lat Przepraszam Joanno, dopiero teraz doczytałam że Twój Ci On. Fajne z nich trio. Cóż powiem tylko tyle: "zazdraszczam" (bo zazdrościć nie wypada), wspólnych spacerków, zabaw i szaleństw... Miziańsko wielkie dla całej trójki od nas Last edited by Fori; 22-05-2013 at 23:49. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
hehe, jak zwykle moja ulubiona fota musi byc z glupkowata mina
![]() maly bardzo fajnie rosnie, nie moge wyjsc z podziwu jaki duzy juz jest, Dewi przeciez do malych nie nalezy a Eury tez duzy chlop a Gorthan az tak bardzo od nich nie odstaje a ma tylko 4 miesiace Trzymamy kciuki by wujek Eury z sukcesem ustawial mlodego
|
![]() |
|
|