![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ok, wreszcie nie goni mnie spacer z psami, ani zajęcia, więc wrzucę swoją listę ulubieńców ![]() Najpierw suki ![]() - Beta & Bessy Vlčí démon (czyli 'nasze' ciocie... między innymi to dzięki nim, śpi teraz koło mnie Cresilek ![]() Beta ![]() Bessy ![]() - Peymakilir & Południca z Peronówki (Peyka ![]() - Gwaihir z Peronówki i cała reszta 'G' dziewczynek ![]() ![]() - Ylva z Peronówki ![]() - An Bizzare Amant Gis (za głowę ![]() ![]() - Ameyiza Lobin de la Torre (czyli żeńska wersja Creska ![]() ![]() - nasze siostrzyczki Churel & Crocell z Peronówki ![]() oraz wieeeeeeeele, wiele innych, ale niektóre juz zostały wymienione w tym wątku, więc nie będę się powtarzać ![]() (m.in. Joha, Best Afrika, siostry Ż i w sumie wszystkie suki Margo, więc chyba już nie będę wyszczególniać ![]() A jeśli o psy chodzi, to uwielbiam Peronówkowych braci "Y", braci "U" oraz ich tatę Belke Outlaws Heaven, oraz oczywiście "G" - a szczególnie Gothmoga za piękny kolor ![]() ![]() Uwielbiam też naszych wujków... tak bardzo, że aż wstawię ich zdjęcia ![]() - Perkun z Peronówki ![]() - Purson z Peronówki ![]() - Caspar Grey Diamond ![]() - Arimminum Olcan ![]() Poza tym uwielbiam wspomniany już miot N Arimminum, a w szczególności Namanaslu ![]() Bardzo podoba mi się też Unique Wolf, skoro przy Arimminum jesteśmy... - Arimminum Unique Wolf ![]() - Ian Gillan von der Wolfsschleife ![]() A pięknych wilczaków jest dużo, duuuużo więcej ![]() I chyba skończę już na dziś, za dużo piękności jak na jeden dzień :P Edit: Zapomniałam jeszcze o... - Bo Tasha ![]() Last edited by makota; 13-03-2013 at 23:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|