![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Skoro jest jeszcze szansa na dopisanie się do listy życzeń to od nas prośba o dopisanie w użytkowości zdanego PT-1 oraz prób testów psychicznych, w wystawach Młodzieżowego Championa Polski (aczkolwiek dyplomu jeszcze nie ma) i PKR I- 69412 .
Tak sobie pomyślałam, że być może nie akceptują niektórych zdjęć głównych bo nie spełniają one wymagań regulaminowych?
Diachel Welkoscyrz (Luby) Last edited by Kejsa; 11-03-2013 at 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aen'drean va, eveigh Ain!
|
![]()
W takim razie ja też prosiłabym o zmianę profilowego na to:
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nie sadze Uro nigdy chyba nie mial standardowego zdjecia bokiem, jak juz admin wybieral to ryjkiem na przod, do tego zdarzylo mu sie miec fote z kijkiem w pycholu wiec tu raczej chodzi o to by bylo w miare dobrej jakosci
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/o/3533
Nadal wisza dane Krzyska. Ponownie prosze o zmiane wlasciciela na Anna Gałązka i dodanie mojego skype'a: ssssmok666 i nicka: sssmok W miocie O mam poprawione imiona, ale fotki nadal sa stare - Oti ma zdjecie Otsandy np. W miocie K wysylalam korekte imion, nowych wlascicieli i fotki juz dwa razy i cisza. Gorthan Kraken => Gorthan Kraken Krakdob Gorthan Kiyiya => Gorthan Kiyiya Nótt Swoja droga wiedzialam, ze tak bedzie dlatego wole osobiscie dodawac dane - bez bledow, bo na poprawki czeka sie miesiacami. Wyniki badan HD miotu S tez wysylalam i to juz dawno - wszystkie sa A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
A czemu nie chwalicie sie w szkoleniach, ze Diachel zdal PT, przeciez jest czym sie chwalic
![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
zgadza sie, nasze foto bez zmian
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|